Анджеліна Джолі нагадала світові про війну в Україні: що написала акторка у соцмережі

Акторка повідомила, що її друг зараз перебуває в Україні

tochka.net
tochka.net
автор
5 июня 2023, 14:44
Шоу-бизнес
Анджеліна Джолі нагадала світові про війну в Україні: що написала акторка у соцмережі © Getty Images

Голлівудська кінозірка та громадський діяч Анджеліна Джолі оприлюднила у своєму Інстаграм жахливі кадри з війни в Україні, які зробив її друг Джайлс Дьюлі, фотограф-документаліст, письменник, шеф-кухар та керівник Фонду «Спадок війни».

Читайте також: Учасник Quest Pistols Антон Савлепов упав зі сцени на концерті в Молдові — відео

Під фотографіями акторка, яка 4 червня відзначила 48-річчя, поділилася інформацією про те, що місцеві громадські організації в Україні отримали лише 0,003% коштів від благодійної допомоги, зібраної за кордоном.

«Мій друг Джайлс Дьюлі перебуває в Україні та надіслав мені ці зображення українських активістів та організацій. Національні НУО в Україні отримали лише 0,003% коштів, зібраних за кордоном. Ця модель має змінитися на більш пряму підтримку місцевих організацій. Це зміцнює громадянське суспільство, дає більше самовизначення місцевим громадам і гарантує, що всі кошти від пожертвувань спрямовуються на підтримку місцевої економіки. Місцеві організації з командами громад, які вони представляють, пропонують найефективніший, гідний і стійкий спосіб підтримки громад, які переживають травми та відновлюються після війни, переміщення та зміни клімату», — пояснила вона.

Джолі закликала своїх читачів підтримувати українські організації та розповіла про роботу трьох з них.

«"Марш жінок" — українська феміністична ініціатива, заснована Оленою Шевченко. Вони керують притулками для жінок і надають гуманітарну допомогу жінкам по всій Україні.

Команда Casers — евакуює людей каретами швидкої допомоги з передової та деокупованих територій. Вони проводять спеціалізовану евакуацію людей зі складними потребами, а також забезпечують онлайн-запис до лікарів і медичну допомогу для ізольованих громад.

ГАР – українська громадська організація з інвалідністю, яка підтримує людей із травмами хребта. Вони постачають високоякісні інвалідні візки та навчають, щоб допомогти людям із травмами спинного мозку відновити незалежність», — написала Анджеліна.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Angelina Jolie (@angelinajolie)

Раніше ми писали, що чоловік Наталі Портман попався на зраді.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают