Арнольд Шварценеггер вперше розповів, як дружина дізналася про його позашлюбного сина

У актора був зв'язок із хатньою робітницею Мілдред Баеною

tochka.net
tochka.net
автор
5 июня 2023, 17:22
Шоу-бизнес
Арнольд Шварценеггер вперше розповів, як дружина дізналася про його позашлюбного сина © Getty Images

Голлівудський актор і колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер згадав момент, коли розповів своїй дружині Марії Шрайвер, що має позашлюбну дитину.

Читайте також: Даша Кацуріна змушена з'їхати з квартири своєї мрії: розсекречена причина

За два дні до виходу документального серіалу Netflix «Арнольд» видання People розповіло про відверте зізнання 75-річної знаменитості на знімальному майданчику. Шварценеггер розсекретив, що зізнався дружині у зраді під час їхнього візиту до психолога.

У 1997 році хатня робітниця пари Мілдред Баена народила від Шварценеггера сина Джозефа. Марія довгий час не знала про роман чоловіка з економкою, проте згодом у неї з'явилися підозри, про які вона оголосила на консультації у психолога. Тоді Арнольд вирішив розповісти всю правду.  

«Ми з Марією ходили на консультацію раз на тиждень, і на одній із сесій консультант сказав: "Я думаю, сьогодні Марія хоче дещо уточнити. Вона хоче знати, чи ви є батьком Джозефа". Я думав, що моє серце зупинилося, і тоді я сказав правду. Вона була пригнічена через це. У мене був роман у 96-му. Спочатку я справді не знав. Як ти тримаєш це у секреті? Я думаю, що завдав достатньо болю сім'ї через те, що я облажався. Усі мали страждати. Марія мала страждати. Діти мали страждати. Джозеф. Його мати. Всі», — сказав він.

Нагадаємо, що актор «Термінатора» одружився зі Шрайвер у 1986 році. У шлюбі у них народилося четверо дітей: Кетрін, Крістіна, Патрік та Крістофер. Пара розпалася в 2011 році, але розлучення було офіційно завершено лише через 10 років.

Раніше ми писали, що чоловік Наталі Портман попався на зраді.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают