Сергію Притулі знайшли заміну: оголошено ім'я нового ведучого «Хто зверху?»

6 июня 2023, 09:20
Шоу-бизнес
Сергію Притулі знайшли заміну: оголошено ім'я нового ведучого «Хто зверху?» © instagram.com/siriy_ua

Новий канал оголосив ім'я зіркового чоловіка, який замість Сергія Притули став ведучим популярного розважального шоу «Хто зверху?». У новому сезоні капітаном чоловічої команди та суперником Лесі Нікітюк буде відомий блогер та актор Богдан Шелудяк.

Читайте також: Осадча показала батьків і зізналася, які риси характеру в неї від тата

В офіційній заяві каналу в Інстаграм повідомляється, що кандидатів на роль ведучого шукали більше місяця, а в останній тур відбору пройшли 10 претендентів.

«Одна з головних умов: новий капітан має бути кардинально іншим. При тракті ведучого завжди є базові речі. Наприклад, "хімія" між Лесею Нікітюк і новим опонентом. Хотілося, щоб між ними відчувався азарт протистояння. Також ми звертали увагу на почуття гумору, харизму, вміння імпровізувати, лідерські якості. І, звісно, зовнішність! Вдалу суміш усіх критеріїв ми помітили в одного чоловіка. Тому обрали саме його», — розповіла керівниця проєкту Анна Вовк.

Зазначимо, що зйомки першого випуску «Хто зверху?» із Шелудяком пройшли у понеділок, 5 червня. Коли відбудеться прем'єра, наразі не повідомляється.

Раніше ми писали, що чоловік Наталі Портман попався на зраді.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают