Голлівудський актор Міша Коллінз зняв на відео нічний обстріл Києва

6 июня 2023, 11:27
Шоу-бизнес
Голлівудський актор Міша Коллінз зняв на відео нічний обстріл Києва © instagram.com/misha

Американський актор та режисер Міша Коллінз відвідав Україну минулого тижня. Виконавця ролі Кастіеля у серіалі «Надприродне» під час зустрічі з президентом Володимиром Зеленським у Києві було оголошено новим амбасадором UNITED24. Також він побував на Чернігівщині, де ознайомився з роботою українських саперів, які розмінюють територію від ворожих снарядів.

Читайте також: «Дякую, що обрала мене»: Остапчук зворушливо привітав дочку з 10-річчям

Під час свого візиту в Україну 48-річний Коллінз заночував у Києві і зняв на смартфон нічний ракетний обстріл столиці. Щоб показати світові, що відбувається в Україні, актор оприлюднив ролик із повітряною атакою рашистів та роботою ППО на своїй сторінці в Інстаграм.

«Я записав це на мій телефон уночі. Як і кожен в Києві, я погано спав. Вибухи, які ви чуєте, це Patriot знищують російські ракети дальньої дії, націлені на місто. Це місто і цю країну тероризують переважно вночі. Росіяни навмисно запускають ці атаки о третій годині ранку, щоб ніхто не міг спати, тож місто постійно на межі», — йдеться у відео.

«Я відчував у грудях силу вибухів. Під час рейду загинуло троє людей, серед них дитина» , — додав Міша у підписі до кадрів із Києва.

Раніше ми писали, що Сергію Притулі знайшли заміну на шоу «Хто зверху?».

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают