"Із роками все вродливіша": зірка Друзів показала, як підтримує форму

7 июня 2023, 17:07
Шоу-бизнес
Дженніфер Еністон © instagram jenniferaniston

Дженніфер Еністон у свої 54 багатьох змушує ставити запитання: "Як їй удається мати такий вигляд?" Але ті, хто стежать за інстаграмом акторки, знають відповідь.

Читайте також: "Не дізнаєшся, доки не спробуєш": Кошмал показала супергнучкий місток

У новому пості зірка фільмів " Брюс усемогутній" і "Ціна зради" продемонструвала одне з джерел своєї молодості – фізичні вправи.

Еністон виклала відеонарізку тренувань. Судячи з ролика, вона особливо зосереджується на розтяжці.

У підписі втілювачка Рейчел із серіалу "Друзі" зазначила, що є послідовницею методу "Pvolve". Останній, як зазначено в інстаграмі, "поєднує в собі функціональний фітнес із низьким рівнем навантаження й обладнання на основі опору для досягнення результатів, що перевершують традиційні тренування". 

Коментатори невтомно залишають компліменти Дженн у відповідному розділі:

  • "Ваше тіло – мета всіх і кожного. Мені 20, і я ніколи в житті не бачила прес на животі! Дякую, що показали жінкам будь-якого віку, що для цього потрібні лише наполегливість і праця!"
  • "Господи, Дженніфер, як ти можеш із часом ставати все вродливішою?"
  • "Я люблю її, але це породжує неприродні очікування. У нас немає її грошей, часу та ресурсів, щоб потренуватися достатньо, щоб мати такий вигляд. Ми, звичайно, можемо бути підтягнутими, але вона не має такий вигляд постійно".
  • "Чи можна мені твої ноги?"
  • "Боже мій, будь ласочка, приїжджай до Нью-Йорка й організуй заняття, яке ми всі зможемо відвідати та вчитися в найліпших".

Читайте також: "Плейліст чоловіка – міць": Бекхеми показали свій парний спорт – відео

Раніше ми писали, що Світлана Лобода здивувала інстаграмників вправами на стільці. Користувачам соцмережі невтямки, навіщо вона займалася біля стола з наїдками.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают