«Дітей немає»: Тімур Мірошниченко з дружиною зіткнулися з новими труднощами у процесі усиновлення

7 июня 2023, 15:24
Шоу-бизнес
«Дітей немає»: Тімур Мірошниченко з дружиною зіткнулися з новими труднощами у процесі усиновлення © instagram.com/_inna_mi_

Дружина ведучого та коментатора Євробачення Тимура Мірошниченка, адвокатка та ведуча Інна Мірошниченко оголосила про те, що вона та її чоловік офіційно стали кандидатами на роль усиновлювачів.

Читайте також: Актор серіалу «Венздей» вперше відповів на звинувачення у зґвалтуванні та домаганнях

В Інстаграм у розділі сторіс знаменитість розповіла, що через півроку занять у спецшколі вони з Тимуром отримали від держави право взяти у свою сім'ю одну дитину до 4-х років, яка втратила батьків на війні.

Але, як з'ясувалося, у притулках немає дітей, які б підходили за віком. До того ж, зіркова пара, далеко не перша в списку очікування.

«Як я і очікувала, дітей немає. У нашій службі ми навіть не у першій десятці. Я обдзвонила усі обласні служби України. Скрізь, де взяли слухавку, відповідь одна: "дітей немає"», — написала вона.

Мірошниченко звернулася за допомогою до волонтерів у дитбудинках та додала, що мріє подарувати щасливу родину ще одній дитині.

«Якщо ви волонтер у дитячій лікарні/дитбудинку/просто знаєте про дитину, яка шукає сім'ю, напишіть мені. У дитини має бути статус для усиновлення. Опіка не підходить (у нас немає права на опіку, лише усиновлення). Ми дуже хочемо в ці важкі часи подарувати щасливе життя і любов щонайменше ще одній дитині», — зазначила ведуча.

Нагадаємо, що Інна та Тимур виховують двох дітей — доньку Мію, якій 18 червня виповниться 5 років, і трирічного сина Марка.

Інна та Тимур Мірошниченки не можуть усиновити дитину Фото: instagram.com/_inna_mi_

Раніше ми писали, що Аль Пачіно вперше прокоментував вагітність своєї 29-річної дівчини.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают