Актор серіалу «Венздей» вперше відповів на звинувачення у зґвалтуванні та домаганнях

Персі Гайнс Вайт потрапив у гучний скандал ще в січні

tochka.net
tochka.net
автор
7 июня 2023, 14:18
Шоу-бизнес
Актор серіалу «Венздей» вперше відповів на звинувачення у зґвалтуванні та домаганнях © Getty Images

Канадський актор Персі Гайнс Вайт вперше прокоментував звинувачення у сексуальних домаганнях та зґвалтуванні. Декілька дівчат у Twitter публічно розповіли про те, як виконавець ролі Ксав'є Торпа в серіалі Netflix «Венздей» чіплявся до них у період, коли йому було 17-20 років.

Читайте також: Серіали Netflix: найкращі на тижні 29 травня – 4 червня 2023 року

Персі нібито влаштовував із друзями вечірки, на які вони запрошували найкрасивіших дівчат. Потім хлопці їх споювали, щоби зайнятися з ними сексом. Крім того, актора звинувачували у публікації в Мережі оголених фотографій дівчат без їхньої згоди.

Лише через півроку Вайт вирішив зробити офіційну заяву. У Instagram у розділі Stories знаменитість спростував усі звинувачення та заявив, що його близькі люди сильно постраждали через скандал. Він додав, що одну із його подруг виставили жертвою.

«На початку цього року хтось, кого я ніколи не зустрічав, почав кампанію дезінформації про мене в Інтернеті. Через це мою сім’ю доксували, а друзям погрожували вбивством.

Використовувалися мої фотографії неповнолітніх, а приклади моєї поведінки подавалися як ненависні. Моя подруга Джейн була помилково зображена жертвою, і її спроби виправити все було проігноровано.

Чутки неправдиві. Я не можу прийняти те, що мене зображують як фанатика або тим, хто злочинно недбало ставиться до безпеки людей. Це безпідставні, шкідливі заяви, які можуть викликати недовіру до жертв.

Дуже прикро знати, що ця дезінформація засмутила людей. Я щиро вдячний усім, хто підтримав мене та допоміг поділитися фактами. Переслідування моєї родини, друзів і колег потрібно припинити, будь ласка», — йдеться у повідомленні Персі Гайнса Вайта.

Заява Персі Гайнса Вайта з «Венсдей» Фото: instagram.com/percy

Раніше ми писали, що Аль Пачіно вперше прокоментував вагітність своєї 29-річної дівчини.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают