Коля Сєрга запропонував Лободі "пройти через пекло", щоб заслужити довіру українців

9 июня 2023, 17:22
Шоу-бизнес
Коля Сєрга запропонував Лободі "пройти через пекло", щоб заслужити довіру українців © instagram.com/thekolya

Відома співачка Світлана Лобода публічно засудила вторгнення РФ та розірвала усі зв'язки з країною-агресором. Знаменитість почала допомагати фінансово з відбудовою рідного міста Ірпінь, і нещодавно пожертвувала велику суму на гуманітарну допомогу для Херсонщини та пообіцяла свою квартиру в Києві багатодітній родині, яка втратила будинок через підрив Каховської ГЕС. Але українці досі не змогли пробачити її рішення будувати кар'єру в Росії після аннексії Криму і навіть домоглися відміни її концертів у столиці. 

Читайте також: Шакіра крутить роман із відомим гонщиком "Формули-1" — ЗМІ

Український виконавець Коля Сєрга, який з перших днів війни служить у ЗСУ, заявив, що є лише один спосіб Лободі заслужити на довіру своїх співгромадян. В інтерв'ю для YouTube-каналу Жені Яновича, Сєрга заявив, що разом із колегами з "Культурного десанту" займається морально-психологічним забезпеченням української армії на фронті. Команда могла б взяти на "перевиховання" Лободу, давши їй можливість виступити перед воїнами на передовій.

На думку Колі, після поїздки до гарячої точки українці по-іншому дивилися б на Світлану, тим більше, що не всі артисти погоджуються на гастролі неподалік окупованих Росією територій. Однак він не впевнений, чи приймуть її військовослужбовці.

"Ми зацікавлені в тому, щоб якомога більше культурних діячів поїхало туди, бо це дуже велика відповідальність. Вони йдуть туди, виховуються, повертаються. Це вже інші культурні діячі з іншим поглядом. Повертаючись до Лободи та інших артистів, які після повномасштабного вторгнення робили кроки назад, завжди є другий шанс, ніколи не закриті ці двері. Але таким артистам потрібно починати не з нуля, а з мінусу і пройти через пекло. Тому якщо Світлана приїде, подивиться в очі хлопцям, тим, хто воює за країну, і знайде слова і покаяння, і зможе пройти через нього, супер, це буде прикладом для багатьох інших. Але чи пройде вона — подивимося. Буде зрозуміла щирість її помислів. Якщо вона просто хоче відбілити медійну репутацію, то вона дуже швидко здасться. А якщо всередині дійсно щось переключилося, то вона піде на це. Якщо вона піде, то вона пройде через пекло. Але тоді вона вийде відновленою", — сказав Сєрга.

Раніше ми писали, що Кошовий розповів про складні стосунки з дочкою Варварою.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают