Голлівудська зірка Кейт Гадсон показала нареченого, який молодший за неї на 7 років

Акторка публічно привітала коханого з днем народження

tochka.net
tochka.net
автор
12 июня 2023, 17:22
Шоу-бизнес
Голлівудська зірка Кейт Гадсон показала нареченого, який молодший за неї на 7 років © Getty Images

Відома американська акторка та продюсерка Кейт Гадсон поділилася в Інстаграм добіркою кадрів з особистого архіву. Приводом для оприлюднення рідкісних фото та відео став 37-й день народження засновника звукозаписної компанії Lightwave Records Денні Фудзікава, з яким вона заручилася у вересні 2021 року.

Читайте також: Наталі Портман зняли заплаканою після новини про зраду чоловіка

У каруселі нової публікації 44-річна зірка фільмів «Війна наречених» та «Ножі наголо: Скляна цибуля» показала знімки іменинника з нею, їхньою спільною 4-річною дочкою Рані та її двома синами від минулих стосунків із фронтменом групи Muse Меттью Белламі та рок-музикантом Крісом Робінсоном. На одному з фото зіркова пара цілувалася. Наприкінці поста Гадсон прикріпила кумедне відео із нареченим.

«Люблячому, чистому, чесному, чуйному, геніальному, турботливому чоловікові сьогодні 37! З Днем народження моє кохання, мій партнер, мій чоловік! Я така вдячна, що ми жили разом, народили дитину і вирішили одружитися… коли у нас буде час це спланувати. Люди дивуються, чому любов триває… Мені теж цікаво! Я думаю, що є багато факторів, але цей останній слайд точно має бути одним із них. Знайди когось, з ким будеш дивуватися, і ні, це не буде напрямок мого альбому, це просто те, що відбувається в нашому домі, коли випивати в день... Я шалено тебе кохаю». — звернулася до Денні акторка.
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Kate Hudson (@katehudson)

Раніше ми писали, що 54-річна Наомі Воттс вперше вийшла заміж.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают