Брюс Вілліс вперше сфотографувався з тримісячною онукою

Зворушливе фото оприлюднила Румер Вілліс

tochka.net
tochka.net
автор
20 июня 2023, 09:24
Шоу-бизнес
Брюс Вілліс вперше сфотографувався з тримісячною онукою © Getty Images

Старша дочка голлівудського актора Брюса Вілліса від шлюбу з Демі Мур Румер Вілліс привітала знаменитого тата з Днем батька, опублікувавши його перші фото із онукою. 

Читайте також: Рідкісний кадр: Андрій Шевченко показав усіх дітей на одному фото

На своїй сторінці в Інстаграм 34-річна Румер розмістила два кадри з Брюсом. На першому він тримає на руках тримісячну Луетту під час прогулянки у дворі свого будинку. На другому знімку Вілліс обіймає дочку, яка тримає на руках немовля.

«Бачити, як мій батько тримає мою дочку сьогодні, було чимось, чим я буду дорожити все життя. Його ніжність і любов до неї були такими чистими та прекрасними. Тату, мені так пощастило з тобою, як і з Лу. Дякую за те, що ти найсмішніший, найлюбіший, найкрутіший Даддіо, про якого тільки може мріяти дівчина. Найкращий тато дівчинки у грі», — написала акторка.

У новій публікації Румер вшанувала не лише свого батька, а й батька свого первістка — музиканта Дерека Річарда Томаса, додавши до добірки два кадри з ним.

«Дерек, з першим Днем батька. Дякую за створення прекрасного саду, в якому Лу може гратися і їсти. Дякую, що наповнив будинок музикою, щоби вона почула. Дякую за нічні зміни підгузків та кумедні гримаси. Я така вдячна, що у нашої дівчинки є тато, який так сильно її любить, і хтось такий смішний і дивний, тому вона знає, що для неї це нормально. Дякую за найкращу дівчинку, яку я могла уявити у своїх найсміливіших мріях. Ми любимо тебе», — звернулася до чоловіка Вілліс.
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

Раніше ми писали, як українські зірки привітали своїх тат із Днем батька.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают