Зірка «Дітей шпигунів» Деріл Сабара та співачка Меган Трейнор вдруге стали батьками

Перші фото з пологового будинку

tochka.net
tochka.net
автор
5 июля 2023, 10:46
Шоу-бизнес
Зірка «Дітей шпигунів» Деріл Сабара та співачка Меган Трейнор вдруге стали батьками © Getty Images

Американський актор Деріл Сабара, який зіграв Джуні Кортеса у серії фільмів «Діти шпигунів», вдруге став батьком. Його дружина, співачка Меган Трейнор, народила хлопчика.

Читайте також: Джулія Робертс запостила фото поцілунку з чоловіком з нагоди їхньої річниці весілля

Про поповнення в сім'ї 29-річна Меган і 31-річний Деріл розповіли у спільній публікації в Інстаграм 4 липня. Зіркові батьки поділилися першими знімками сина з пологового будинку, а також показали знайомство малюка з його дідусем.

У підписі до зворушливих фото Сабара та Трейнор розсекретили, що друга дитина Баррі Брюс народилася 1 липня, на їхню сьому річницю першого побачення, за допомогою кесаревого розтину. Нагадаємо, що пара має ще одного сина Райлі, який з'явився на світ 8 лютого 2021 року.

«1 липня (сьома річниця нашого першого побачення) ми вітали Баррі Брюса Трейнора. Він був великим хлопчиком у 8 фунтів 7 унцій (близько 3 кг і 827 г — ред.) і вбік (поперечно), але у нас був неймовірний, успішний кесарів розтин, і я нарешті отримала час від шкіри до шкіри! Дякуємо всім неймовірним лікарям і медсестрам, які так піклувалися про нас», — йдеться в пості.
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Meghan Trainor (@meghantrainor)

Раніше ми писали, що Вадим Олійник змінив професію.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают