Том Генкс відсвяткував 67-річчя: як актора привітала його дружина Ріта Вілсон

Ріта Вілсон розсекретила головні захоплення іменинника

tochka.net
tochka.net
автор
10 июля 2023, 12:09
Шоу-бизнес
Том Генкс відсвяткував 67-річчя: як актора привітала його дружина Ріта Вілсон © Getty Images

У неділю, 9 липня, голлівудський актор Том Генкс відзначив день народження. Дружина володаря двох статуеток «Оскар» вирішила привітати його публічно на своїй сторінці в Інстаграм.

Читайте також: Енріке Іглесіас таємно одружився з російською тенісисткою

66-річна акторка Ріта Вілсон, яка вже 35 років заміжня за зіркою «Форреста Гампа», поділилася фотографією іменинника, де він посміхався на камеру в сорочці кольору хакі із зображенням зеленого листя. В описі до свіжого кадру Ріта з гумором розповіла про захоплення Тома та зворушливо привітала його з 67-річчям.

«З днем ​​народження цю людину, яка є моєю любов'ю, моїм найкращим другом, моєю сім'єю, батьком моїх дітей. Він любить друкарську машинку трохи менше, ніж я, (чому немає смайлика з друкарською машинкою), винаходить коктейлі типу Diet Cokecaine (дієтична кола, змішана з шампанським) або Cokearita (дієтична кола, змішана з маргаритою), регулярно діджує на Boss Radio 66, він найщасливіший в оточенні своєї сім'ї та друзів, він присвятив себе розповіді історій ветеранів і створив свій власний бренд кави, що підтримує ветеранів Hanx For Our Troops. Він один із найрозумніших людей, яких я знаю, змушує мене сміятися щодня ось уже 38 років, може подрімати де завгодно і коли завгодно. З днем ​​народження, кохання моє!», — написала Вілсон.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Rita Wilson (@ritawilson)

Раніше ми писали, що Гайтана вперше за рік вийшла на зв'язок з фанами і показала фото з чоловіком і 6-річною дочкою.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают