Поліція Лас-Вегаса закрила справу про побиття Брітні Спірс після короткого розслідування

Жодних звинувачень баскетболістові Віктору Вембаньямі та його охоронцеві не було пред'явлено

tochka.net
tochka.net
автор
11 июля 2023, 10:04
Шоу-бизнес
Поліція Лас-Вегаса закрила справу про побиття Брітні Спірс після короткого розслідування © Getty Images

Поліція Лас-Вегаса оголосила про те, що жодних звинувачень не буде висунуто після інциденту з поп-зіркою Брітні Спірс, гравцем «Сан-Антоніо Сперс» Віктором Вембаньямою та членом служби безпеки баскетболіста, пише The Guardian.

Читайте також: Злата Огнєвіч написала заяву в поліцію на нового переслідувача та показала переписку з ним

Спірс заявила, що її вдарив охоронець, коли вона намагалася підійти до Вембаньями на шляху до ресторану в комплексі казино в Лас-Вегасі минулої середи, 5 липня. Артистка нібито хотіла попросити спортсмена зробити з нею фото. Брітні поплескала його по плечу, бо в залі було дуже голосно. А Вембаньяма сказав, що Спірс схопила його ззаду, тому охоронець моментально відреагував.

Брітні подала заяву до правоохоронних органів про завдання побоїв і сказала, що сподівається отримати вибачення від команди баскетболіста або його охоронця. Департамент поліції Лас-Вегаса заявив, що розслідування завершено, і «винним особам не буде висунуто жодних звинувачень».

Відео з камер спостереження показує, що Спірс ненавмисно вдарила себе по обличчю після того, як її руку відштовхнули від Вембаньями. У ролику співачка ззаду тягнеться до спини баскетболіста, а потім здається, що хтось третій різко та сильно відкидає її руку назад.

Раніше ми писали, що ексдружина Сергія Притули показала їхнього дорослого сина та дочку від другого чоловіка.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают