Джолі висміяла Пітта в новому судовому позові: що не поділило колишнє подружжя

Пара досі сперечається через виноробню у Франції

tochka.net
tochka.net
автор
11 июля 2023, 14:21
Шоу-бизнес
Джолі висміяла Пітта в новому судовому позові: що не поділило колишнє подружжя © Getty Images

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі подала до суду документи, в яких нещадно висміяла третього чоловіка Бреда Пітта. У відповідь на заяви 59-річного актора про те, що він «збудував» їхній французький винний бізнес Chateau Miraval, Джолі назвала його в позові «дилетантом», і додала, що у кращому разі Бред тільки відвідував виноградники, щоб захопитися роботою французьких робітників, які справді зробили бізнес.

Як пише Page Six, у нових документах Джолі та її юристи розкритикували слова адвокатів Пітта про те, що рішення Анджеліни продати свою частку в бізнесі загрожує крахом проєкту, в який Пітт вклав всього себе. Акторка відзначила, що заява про те, що нібито Пітт «збудував бізнес з нуля» виглядає «безглуздо».

«Пітт — актор, а не винороб. Він має справу з ілюзіями, а не з брудом та виноградом. Протягом тих років, що він нібито "збудував" свій бізнес, він знімався і з'являвся в десятках фільмів, не кажучи вже про незліченні рекламні виступи, польоти по всьому світу на кінопрем'єри та відвідування голлівудських вечірок. Найбільше, що він робив, — відвідував виноградники, щоб помилуватися працею французьких працівників, які й зробили цей бізнес успішним», — йдеться у документах, поданих представниками Джолі.

Крім того, у позові стверджується, що Пітт «розграбував» бізнес, витративши мільйони доларів прибутку на легковажні проєкти, зокрема на ремонт студії звукозапису.

Раніше ми писали, що ексдружина Сергія Притули показала їхнього дорослого сина та дочку від другого чоловіка.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают