Христина Соловій вперше розповіла, що колишній бойфренд піднімав на неї руку

Коханий співачки шалено ревнував її до інших чоловіків

tochka.net
tochka.net
автор
12 июля 2023, 09:25
Шоу-бизнес
Христина Соловій вперше розповіла, що колишній бойфренд піднімав на неї руку © instagram.com/soloviyka

Українська співачка Христина Соловій уперше публічно зізналася, що її колишній обранець бив її. Про одну із неприємних ситуацій 30-річна знаменитість розповіла в інтерв'ю YouTube-каналі «Ебаут». За словами Соловій, одного разу на вечірці без попередження її поцілував рок-музикант, щоби привернути увагу преси. 

«Я прийшла на вечірку. Хлопець, із яким я прийшла, був у компанії, все було супер. Тут приходить телебачення, були якісь знімання. Підходить до мене один рокмузикант, коли я даю коментар про його альбом, цілує мене просто в губи так довго і пристрасно. Він спеціально це зробив, щоб привернути увагу», — згадала Соловій.

Читайте також: Костянтин Войтенко підкорив Говерлу разом із новою дівчиною

Бойфренду тоді ще 24-річної Христини це, звісно ж, не сподобалося. Він почав з'ясовувати стосунки з дівчиною по дорозі додому і звинувачувати її в тому, що трапилося. А після приїзду на квартиру ще й дозволив собі побити Христину.

«Ми з моїм хлопцем дорогою розбирали всю цю ситуацію. Він починає мене гасити, пригнічувати. Основний момент був у тому, що там було десятки дівчат, але він не дозволив собі такого до жодної з них, а ти поводилася так, бо з тобою можна це зробити. Я починаю щось доказувати, кричати, і я розумію, що я падаю на ліжко від ляпаса», — поділилася вона.

Зірка додала, що навіть пробачила своєму кривднику, але незабаром вони все одно розійшлися, коли Соловій закохалася в іншого хлопця.

«Я йому це пробачила. Траплялися ще подібні історії. Врешті ми розійшлися не через його ревнощі, а через те, що я зустріла іншого чоловіка», — зізналася виконавиця.

Раніше ми писали, що ексдружина Сергія Притули показала їхнього дорослого сина та дочку від другого чоловіка.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают