Різ Візерспун вперше дала інтерв'ю про розлучення з другим чоловіком Джимом Тотом

Актриса згадала і про перше розлучення з Райаном Філліппом

tochka.net
tochka.net
автор
13 июля 2023, 12:51
Шоу-бизнес
Різ Візерспун вперше дала інтерв'ю про розлучення з другим чоловіком Джимом Тотом © Getty Images

Американська акторка та продюсерка Різ Візерспун дала перше інтерв'ю про розставання з агентом з пошуку талантів Джимом Тотом через три з половиною місяці після оголошення про їхнє розлучення. Про зміни в особистому житті зірка фільмів «Блондинка в законі» і «Переступити межу» та серіалів «Велика маленька брехня» і «Ранкове шоу» вирішила розповісти виданню Harper's Bazaar.

Читайте також: Уродженка Бердянська Ольга Куриленко пояснила, чому не вважає себе українкою

Різ зазначила, що для неї дуже важливо особисто говорити з людьми про те, що відбувається в її житті, щоб зменшити кількість спекуляцій у пресі. 47-річна володарка «Оскара» згадала, як бульварні ЗМІ без її відома писали про її переживання після першого розлучення з актором з Райаном Філліппом, і це здавалося абсолютно неконтрольованим. Акторка зізналася, що зараз почувається вразливою.

«Цікаво, що зі мною трапилося. Коли я розлучалася раніше, бульварні ЗМІ мали розповісти людям, як я почувалася чи як я переживала, і це здавалося абсолютно неконтрольованим. Щоб мати можливість безпосередньо говорити з людьми про те, що відбувається в моєму житті, і просто ділитися цим так, як я ділюся великим професійним чи особистим досвідом, мені здається набагато більш автентичним мати можливість говорити щось від себе і не дозволяти комусь. іншому контролювати те, що відбувається. Потім, звісно, ​​спекуляції, але я не можу це контролювати. Все, що я можу зробити, — бути чесною, відвертою і вразливою. Для мене це вразливий час. Я думаю, скільки інших людей переживають цей досвід. Я зовсім не почуваюся ізольованою. Я почуваюся дуже пов'язаною», — поділилася вона.

Нагадаємо, що Візерспун була одружена з Тотом 12 років. У них є спільний син — 10-річний Теннессі. А до весілля з Джимом Різ 9 років була дружиною Райана Філліппа, від якого народила дочку Аву (1999) та сина Дікона (2003).

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Harper’s BAZAAR (@harpersbazaarus)

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Harper’s BAZAAR (@harpersbazaarus)

Раніше ми писали, що соліст гурту «ТІК» Віктор Бронюк показав архівні фото зі свого весілля.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают