Козловський розповів про останні дні бойової підготовки на полігоні та суворі правила свого взводу

14 июля 2023, 10:50
Шоу-бизнес
Козловський розповів про останні дні бойової підготовки на полігоні та суворі правила свого взводу © instagram.com/vkozlovsky_music

Український виконавець Віталій Козловський поділився новими подробицями своєї служби у Нацгвардії. Минулого місяця 38-річний виконавець приєднався до бійців бригади швидкого реагування «Рубіж».

Читайте також: Дизайнерка Катя Сільченко розповіла про створення унікальної весільної фати для Наді Дорофєєвої

Козловський показав нове фото з полігону у військовій формі та зі зброєю в руках. В описі до свіжого селфі артист розсекретив, що його бойова підготовка добігає кінця. Також Віталій розповів, що у його взводі 14 осіб з різних куточків України, і всі вони дотримуються суворих правил. Адже, за словами Козловського, головне у військовій підготовці — це дисципліна.

«Останні дні проходження програми бойової підготовки на полігоні. Основа всього тут — дисципліна. Підйом о 6. Відбій о 22. Якщо вночі тривога — йдемо в укриття. Безпека важлива! Цілий день — виснажливі тренування. У неділю є можливість трохи відпочити, відновити сили. У моєму взводі 14 людей. Усі з різних куточків України, різних професій. Абсолютно різні, але схожі і єдині в пориві захищати рідну Україну. Коли є велика мотивація, тоді є і сили. Навіть тоді, коли їх немає», — написав Віталій Козловський.

Раніше стало відомо, що Оля Полякова подає до суду на відоме видання через статтю про фігуру її дочки.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают