Катерина Кухар показала, який вигляд має її мама Марина: рідкісне сімейне відео

17 июля 2023, 14:11
Шоу-бизнес
Катерина Кухар показала, який вигляд має її мама Марина: рідкісне сімейне відео © instagram.com/ekaterinakukhar_official

Відома українська балерина та екссуддя проєкту «Танці із зірками» Катерина Кухар поділилася рідкісними сімейними кадрами. 41-річна керівниця Київського державного хореографічного коледжу опублікувала в Інстаграм відео зі своєю мамою Мариною Горельковою.

Читайте також: Ірина Сопонару з «Жіночого кварталу» зробила селфі з нареченим-британцем під час прогулянки Києвом

У ролику родички прогулялися парком у білих спортивних вбраннях зі спільної капсульної колекції Кухар з українським брендом одягу Cabanchicom. У публікації Катерина зазначила, що їй дуже пощастило з мамою і додала, що завдяки їй досягла вершини у балеті.

«Знайомтесь моя мама, найрідніша людина, яка завжди підтримає і зрозуміє. Коли я приїжджаю додому, я знову відчуваю себе дитиною, де ти прокидаєшся, а в квартирі вже запах улюблених страв і на столі вже мамині сирнички. Присвятила своє життя для інших. Мама для мене, для моїх дітей прекрасна бабуся, завдяки їй я мала змогу продовжувати кар‘єру, гастролі і досягати вершин. За все, що я маю я вдячна моїй мамі. Звичайно ж не тільки, в мене надзвичайна сім‘я», — написала Кухар.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ekaterina Kukhar

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают