60-річного Джонні Деппа знайшли непритомним в одному з угорських готелів

У актора та його музичного гурту був запланований концерт у Будапешті

tochka.net
tochka.net
автор
24 июля 2023, 14:06
Шоу-бизнес
60-річного Джонні Деппа знайшли непритомним в одному з угорських готелів © Getty Images

Гурт Hollywood Vampires продовжив свій тур після того, як скасував концерт у Будапешті через «непередбачені обставини» і не виступив у Словаччині через «невідповідні умови».

Читайте також: Анна Трінчер зізналася, чи шкодує про маммопластику, і засвітила шрами від операції

Угорське видання Blikk розсекретило, чому соліст музичного колективу, голлівудський актор Джонні Депп, був не в змозі вийти до фанів. Джерела таблоїду відзначили, що сцена була встановлена ​​і знімальна група була готова до концерту. Учасники гурту зробили заплановане на обід налаштування звуку без Джонні. Це не здивувало організаторів заходу, оскільки Джонні рідко з'являвся на саундчеку.

Але згодом з'ясувалося, що у 60-річного Деппа виникли проблеми зі здоров'ям. Його знайшли непритомним у номері одного з готелів Будапешта.

«Все було підготовлено, сцену встановлено, фонова знімальна група теж була готова до вечірки. Нам і на думку не спадало, що можуть бути проблеми, тим більше, що учасники гурту також зробили налаштування звуку, заплановане опівдні. Ми так багато чули, що Депп надто багато тусувався, він навіть не міг вийти з готелю. Ми також чули, що, напевно, викликали лікаря, щоб подивитися, чи не було чогось гіршого, ніж просто рок-зірка надто далеко зайшов», — поділився інформатор видання.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Hollywood Vampires (@hollywoodvampires)

Раніше ми писали, що Селена Гомес відсвяткувала 31-річчя в компанії Агілери та Гілтон.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают