Горбунов із командою відмовилися від держфінансування свого серіалу

25 июля 2023, 19:07
Шоу-бизнес
Горбунов із командою відмовилися від держфінансування свого серіалу © Instagram gorbunovyuriy

Юрій Горбунов оновив відомості стосовно свого скандального серіального проєкту. Чоловік Катерини Осадчої записав на цю тему відеозврнення, яке оприлюднив в інстаграмі.

"Друзі, з огляду на суспільну дискусію останніх днів, яка розгорнулася, ми з командою вирішили відмовитися від державного фінансування виробництва серіалу під робочою назвою "СМТ Інгулець". Хочу наголосити, що жодної гривні нами отримано не було", – почав підпис до ролика Горбунов.

Читайте також: Влад Яма, після шквалу критики, вирішив прокоментувати пост із "тримаємось"

Також, за словами теледіяча, на цьому виробництво багатосерійника не припиниться:  

"Але я, як продюсер, вірю в наш проєкт, в історію героїв проєкту. І ця історія не про Паравознюка! Саме тому я й наша команда надалі буде шукати інші можливості для виробництва серіалу й забпезпечувати команду робочими місцями".

Планувалося, що серіал "СМТ Інгулець" отримає фінансування з дербюджету. А саме – 33 мільйони гривень. Після різкої реакції суспільства мінкультури Олександр Ткаченко подав у відставку.

Читайте також: Колишня дружина наркодилера Чернецького рознесла його у своєму блозі

Нагадаємо, що Лілія Ребрик розповіла про "змивання негативу" в Чернівцях. Річ у тім, що багатьом коментаторам не сподобалися світлини її усміхненого відпочинку за кордоном.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают