Відомого голлівудського актора ледь не застрелили, коли він намагався захистити дівчину

Ідрісу Ельбі погрожували зброєю, коли він заступився за незнайомку

tochka.net
tochka.net
автор
26 июля 2023, 16:29
Шоу-бизнес
Відомого голлівудського актора ледь не застрелили, коли він намагався захистити дівчину © Getty Images

Популярний британський актор, який був визнаний найсексуальнішим чоловіком 2018 року, згадав, як ледь не загинув, коли намагався допомогти незнайомці. У подкасті SmartLess знаменитість розповів, що одного разу побачив озброєного американця, який погрожував своїй дружині біля клубу.

Читайте також: Серіали Netflix: найкращі на тижні 17 – 23 липня 2023 року

50-річна зірка фільмів «Загін самогубців: Місія навиліт», «Форсаж: Хоббс і Шоу», «Тор» і серіалу «Лютер» вирішив зупинити зловмисника і заступитися за дівчину. Однак чоловік подумав, що Ідріс заграє з його коханою і приставив пістолет прямо до обличчя актора.

«Я мало не втратив життя після того, як спробував зупинити чоловіка, який погрожував своїй дівчині біля клубу. Хлопець накидався на свою дружину, кричачи їй в обличчя: "Я тебе вб'ю" і таке інше. Я приходжу до тями і кажу: "Подивися, яка вона красива. Чому ти так розмовляєш з цією прекрасною принцесою?". Він витяг пістолет, приставив його прямо до мого обличчя і сказав: "Ти говориш про мою дівчину?". Він думав, що я намагаюся загравати з нею. Пам'ятаю, я подумав: "Не грай так у переговори ... Наслідки, чувак"», — поділився Ельба.

Більш детальної інформації про те, як далі розвивалася інцидент, актор не повідомив.

Раніше ми писали, що Тоня Матвієнко влаштувалася на роботу через безгрошів'я.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают