Девід та Вікторія Бекхем посварилися із сусідами через будівництво дороги

Також пара зібралася будувати величезну теплицю та нову кухню

tochka.net
tochka.net
автор
27 июля 2023, 16:14
Шоу-бизнес
Девід та Вікторія Бекхем посварилися із сусідами через будівництво дороги: «Перетворюють сільську місцевість на передмістя» © Getty Images

Ексфутболіст Девід Бекхем та дизайнерка Вікторія Бекхем спровокували чергову суперечку зі своїми сусідами. Жителі Котсуолда не в захваті від планів зіркової пари щодо будівництва нової дороги до їхнього маєтку вартістю 12 мільйонів фунтів стерлінгів.

Читайте також: З гуртожитку на велику сцену: Тіна Кароль показала, який вигляд мала 18 років тому

Бекхеми вже отримали дозвіл на будівництво нової теплиці та припіднятої кухні. Тепер, як повідомляє The Sun, Девід також попросив дозволу на будівництво нової 250-метрової під'їзної дороги між своїм будинком і прилеглою фермою далеко від початкової дороги, що веде до їхньої власності. Він хоче перенаправити рух транспорту новою дорогою, поки будується теплиця.

Однак сусіди подали офіційну скаргу, в якій висміяли Бекхемів і звинуватили пару у спробі перетворити сільську місцевість на передмістя. У коментарях, представлених Окружній раді Західного Оксфордшира, один із них сказав: «Мене завжди вражають ті, хто приїжджає жити в сільську місцевість, а потім хоче переїхати в передмістя, вони не задовольняються життям у природному сільському середовищі, вони хочуть "побудувати озеро", не задовольняючись невеликим озером, вони потім хочуть збільшити його приблизно до 4 акрів з островом, щоб вони могли влаштовувати пікніки на острові. Я здивований, що вони не подали заявку на встановлення атракціону на решті 2 акрів, що залишилися під сад, тепер, коли вони розширили територію житлового району» .

Другий сусід назвав плани Бекхемів безглуздим витрачанням грошей: «До ділянки вже є під'їзна дорога, то який сенс прокладати ще одну дорогу тільки для того, щоб побудувати модну теплицю? Це здається безглуздим і марною витратою ресурсів».

Представники Девіда та Вікторії Бекхемів поки що не давали офіційних коментарів.

Раніше ми писали, що співачка Шинейд О'Коннор померла через півтора року після суїциду сина.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают