Під час виступу української співачки у Нідерландах сталася стрілянина: є постраждалі

31 июля 2023, 12:49
Шоу-бизнес
Під час виступу української співачки у Нідерландах сталася стрілянина: є постраждалі © instagram.com/alyona.alyona.official

Українська виконавиця Alyona Alyona повідомила, що під час її виступу 29 липня на фестивалі Rotterdam Unlimited у Нідерландах сталася стрілянина. В Інстаграм-сторіс зірка розповіла, що під час передостанньої пісні помітила, як частина публіки почала кудись тікати. Пізніше один із підписників пояснив артистці, що під час концерту було чути стрілянину.

«На передостанній пісні, 5 частина людей, десь далеко в кінці, де вони стояли, почала кудись бігти. Я подумала, можливо, артист на іншій сцені виступає і вони побігли на свого улюбленого виконавця, бігли не швидко. Мені написав мій підписник, про те, що вони з сестрою йшли на мій концерт, почули стрілянину, почав бігти народ і вони зупинились і сховались за рогом, коли прийшли, концерт вже закінчився», — поділилася співачка.

Стрілянина на виступі Alyona Alyona у Роттердамі Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Стрілянина на виступі Alyona Alyona у Роттердамі Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Читайте також: Ліза Кудроу відсвяткувала 60-річчя: як її привітали з ювілеєм колеги із серіалу «Друзі»

Пізніше Alyona Alyona дізналася зі ЗМІ, що насправді було дві стрілянини. Поліцейські Роттердама кілька разів вистрілили в людину, яка відкрила вогонь на фестивалі. Під час першої стрілянини ніхто не постраждав, а під час другої травми отримали троє людей.

Стрілянина на виступі Alyona Alyona у Роттердамі Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Раніше ми писали, що ведуча Неля Шовкопляс повідомила, що подала на розлучення з чоловіком.

 

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают