Чоловік Ірини Федишин відзначився «оригінальним» подарунком на річницю весілля

31 июля 2023, 14:16
Шоу-бизнес
Чоловік Ірини Федишин відзначився «оригінальним» подарунком на річницю весілля © instagram.com/irynafedyshyn

Українська співачка Ірина Федишин повідомила, що вона та її чоловік-продюсер Віталій Човник відсвяткували сімнадцяту річницю весілля. Пара офіційно оформила свої любовні стосунки 29 липня 2006 року.

Читайте також: «Нехай прийде та подивиться»: Андрій Данилко відповів на звинувачення Олега Скрипки у використанні фонограми

На своїй сторінці в Інстаграм Ірина запостила фото, де позувала з розкішним букетом червоних троянд, які їй підніс коханий. Пізніше артистка зізналася, що це не єдиний презент на рожеве весілля від її чоловіка. Віталій жартома вирішив подарувати дружині те, що вона найчастіше просить купити в магазині.

На ще одному фото Федишин продемонструвала біля букета хліб та курячі яйця. У сторіс вона розсекретила, що подарунки їй привіз кур'єр, коли вона була на манікюрі у салоні.

«Сьогодні 17 років нашій сім‘ї. Трояндове весілля. Щасливі разом. Для створення сім’ї потрібно полюбити, а для збереження — треба мати багато талантів: любити, терпіти, прощати, жартувати, підтримувати один одного і не забувати про романтику», — написала виконавиця.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ірина Федишин

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают