Зірки Основного інстинкту й Зоряних війн пом'янули Пола Рубенса

Творець образу Пі-ві Германа помер у 70 років. Його життя пов'язане й із кількома скандалами.

tochka.net
tochka.net
автор
1 августа 2023, 14:26
Шоу-бизнес
Пол Рубенс відомий персонажем Пі-ві Германом і проблемами із законом © Getty Images

30 липня в Лос-Анджелесі не стало американського актора й коміка Пола Рубенса. Він помер від раку у 70-річному віці. 

У Пола Рубенса діагностували рак шість років тому, одначе він не розкрив свій діагноз громадськості. Після смерті в мережі з'явилося передсмертне звернення діяча:  

"Будь ласка, прийміть мої вибачення за те, що я не оприлюднив те, із чим я зіштовхнувся шість років тому. Я завжди відчував величезну любов і повагу з боку моїх друзів і шанувальників. Я дуже любив вас усіх і насолоджувався створенням мистецтва для вас".

Читайте також: Гвоздьова пом'янула в блозі покійних батька та брата

Зірка "Зоряних війн" Марк Гемміл (утілювач Люка Скайвокера) виклав у себе в інстаграмі частину вищезгаданої передсмертної цитати Рубенса й додав:

"Поле Рубенсе, ми полюбили тебе... і не можемо вичерпно подякувати тобі за все життя, повне сміху! Спочивай із миром".
Источник: instagram markhamill

Тим часом зірка "Основного інстинкту" Шерон Стоун зазначила:

"Пол Рубенс був моїм дорогим другом. Він і його сім’я – інтелектуальні гіганти, які чимало зробили для нашої країни. Були часи, коли Пола не розуміли й нападали ті, хто не був таким хоробрим чи жертовним цьому світу, але він продовжував бути радісним, щедрим і добрим. Пол Рубенс був прикладом любові та порядності. Я назавжди вдячна за його цінну та ніжну дружбу. Мої співчуття друзям і родині".
Источник: instagram sharonstone

 

Пол Рубенс відомий створенням і втіленням комедійного персонажа Пі-ві Германа. У липні 1991 актора заарештували в Сарасоті, штат Флорида, за мастурбацію на сеансі в кінотеатрі для дорослих. Під час несподіваної поліцейської перевірки детектив затримав Рубенса разом із трьома іншими особами, коли той збирався йти. Правоохоронці перевірили його шоферські права – і тоді Рубенс сказав їм "Я Пі-ві Герман", а також запропонував надати допомогу дітям для офісу шерифа, "щоб подбати про це". Скандал призвів до зникнення Пі-ві Германа з екранів і постійних глузливих згадок актора в нічних ток-шоу.

2002-го Рубенса знову заарештували за звинуваченнями в зберіганні дитячої порнографії. 2004 року обвинувачення були зняті, але служителі Феміди заборонили йому наближатися до неповнолітніх без дозволу їхніх батьків або законних опікунів упродовж трьох років.

Читайте також: Могилевська щемливо згадала свою матір і показала її світлини

Раніше ми писали, що не стало Тоні Беннетта, котрий, зокрема, плідно співпрацював із Леді Ґаґою.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают