На співачку Lizzo подали до суду три танцівниці: звинувачують у сексуальних домаганнях

Перші подробиці скандалу

tochka.net
tochka.net
автор
2 августа 2023, 16:05
Шоу-бизнес
На співачку Lizzo подали до суду три танцівниці: звинувачують у сексуальних домаганнях © Getty Images

Американська співачка Lizzo, чия пісня Pink (Bad Day) стала одним із саундтреків фільму «Барбі», опинилася в епіцентрі сексуального скандалу. Троє колишніх танцівниць 35-річної артистки подали на неї до суду, а також на продюсерську компанію Big Grrrl Big Touring та хореографа Ширлін Квіглі за те, що вони нібито принижували їх через вагу. Крім того, дівчата звинувачують своїх ексроботодавців у сексуально образливій поведінці та в тому, що змушували їх брати участь у секс-шоу.

Читайте також: Ліндсі Лохан похвалилася подарунком від колеги з «Чумової п'ятниці» з нагоди народження первістка

Як пише Page Six, Аріанна Девіс і Кристал Вільямс у позові, поданому у вівторок, 1 серпня, стверджують, що в кінцевому підсумку вони були звільнені через опір, а третя позивачка, Ноель Родрігес, подала у відставку через «приголомшливу» поведінку Lizzo.

Дівчата кажуть, що під час концертної поїздки до Амстердаму у лютому 2023 року Lizzo (справжнє ім'я Мелісса Вівіан Джефферсон) запросила їх на вечірню прогулянку містом, яка закінчилася в районі червоних ліхтарів. Цей район відомий своїми секс-театрами, секс-шопами, клубами та барами, де оголене тіло виставляють на загальний огляд.

«Ситуація швидко вийшла з-під контролю. Lizzo почала запрошувати по черзі торкатися оголених артисток, ловити фалоімітатори, що запускаються з вагін артисток, і їсти банани, що стирчать з вагін артисток», — йдеться в позові.

Також Lizzo «підбурювала» Девіс до дотику до грудей однієї голої виконавиці. Позивачі стверджують, що всього за місяць співачка знову обманом змусила їх відвідати оголене шоу, тим самим «позбавивши їх можливості не брати участь».

Читайте також: Тімур Мірошниченко та його дружина Інна привітали прийомного сина з 2-річчям та показали його нові фото

Lizzo нібито звільнила Девіс «на місці», дізнавшись, що танцівниця записала одну з їхніх зустрічей, хоча це було зроблено для того, щоб мати «копію нотаток», наданих артисткою.

Невдовзі після цього Родрігес подала у відставку через солідарність з Девіс і «неповагу», яку Lizzo нібито виявила до неї. У позові стверджується, що вона «боялася, що Lizzo мала намір вдарити її і зробила б це, якби не втрутився один із інших танцюристів».

Танцівниці вимагають відшкодування загальної та спеціальної шкоди, а також штрафних санкцій та оплату судових витрат.

«Приголомшливий характер того, як Lizzo та її управлінська команда поводилися зі своїми артистами, здається, йде врозріз з усім, за що Lizzo виступає публічно, тоді як приватно вона засоромлює своїх танцюристів і принижує їх таким чином, що… абсолютно деморалізує» , — сказав адвокат позивачів Рон Замбрано.

Раніше ми писали про ТОП-5 найкращих україномовних пісень іменинниці Наталії Могилевської.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают