Ексчоловік Кеті Перрі Рассел Бренд дав рідкісний коментар про їхній короткотривалий шлюб

Зіркова пара розлучилася у 2012 році

tochka.net
tochka.net
автор
8 августа 2023, 12:57
Шоу-бизнес
Ексчоловік Кеті Перрі Рассел Бренд дав рідкісний коментар про їхній короткотривалий шлюб © Getty Images

Британський стендап-комік, актор і ведучий Рассел Бренд під час своєї появи на шоу Running Wild With Bear Grylls: The Challenge назвав свої стосунки з ексдружиною, американською співачкою Кеті Перрі, «хаотичними».

Читайте також: Онкохвора Шеннен Догерті натякнула на таємне весілля через три місяці після розлучення з Ісварієнком

«Окрім моїх, начебто, почуттів прихильності до Кеті, цей час, який я пам'ятаю як трохи хаотичний і трохи, я скажу за себе, трохи відсторонений», — поділився він з Беаром Грілсом.

48-річна зірка фільмів «Смерть на Нілі», «Однокласниці», «Пенелопа», «Казки на ніч», «Артур. Ідеальний мільйонер» та «Рок на віки» зазначив, що був у шлюбі з Перрі, коли артистка була на піку популярності. 

«Деякі аспекти цього були просто чудовими. Вона дивовижна людина, і було трохи неймовірно жити на мить у цьому аспекті слави на кшталт "очі циклона"» , — додав він.

Нагадаємо, що Кеті та Рассел познайомилися на зйомках фільму «Втеча з Вегаса» влітку 2008 року. Їхнє весілля відбулося 23 жовтня 2010 року в Раджастхані і пройшло за індуїстським обрядом. Але через 14 місяців Рассел подав документи на розлучення через «непримиренні протиріччя».

Раніше ми писали, що Наталі Портман пішла від чоловіка через 2 місяці після публічного скандалу з його зрадою.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают