Оля Цибульська відреагувала на заяву Олега Скрипки про фемінізм та погане виховання жінок

18 августа 2023, 10:05

Українська виконавиця та ведуча Оля Цибульська вирішила публічно прокоментувати нещодавнє інтерв'ю фронтмена гурту «Воплі Відоплясова» Олега Скрипки. Минулого тижня 59-річний музикант у підкасті STAND UP BATTLE заявив, що «фемінізм — це жіночий егоїзм та неповага до чоловіка». Також він сказав, що у світі є так зване «погане виховання у жінок», і що інстасамки — повна протилежність «золотих жінок».

«Українські жінки — вони хазяйновиті і вони сексуальні, розумні. Вони як менеджери, вдома роблять затишок та поважають чоловіків, у нас є така штука. А європейські жінки — феміністичні. Фемінізм — це жіночий егоїзм насправді. Є певна ієрархія, є самоповага та повага до партнера. Цей фемінізм справді є. Там є повага у жінок до себе і немає поваги до чоловіка. І воно насаджується також у нашу культуру, ми це втрачаємо, але, на щастя, не до кінця. Погане виховання жінок панує у світі, і в Україні ці інстасамки — це просто погане виховання жінок, вони просто невиховані. Але не всі. Знову ж таки, золота жінка — на дні є це золото, його треба дістати і сказати: «Українська жінка є ось це», — наголосив Скрипка.

Читайте також: Катерина Кухар показала, який вигляд мала на першому курсі хореографічного училища

Цибульська записала відеозвернення до Олега і виклала його в Інстаграм. У ролику артистка зауважила, що люблячі батьки заклали в неї «золото» з самого дитинства, і що вона, як і інші жінки, народилася не для того, щоб доглядати чоловіка.

«Шановний Олег Юрійович. Звертається до вас Ольга Павлівна з Instagram — ви казали, що саме тут водяться ці неправильні жінки, у яких хочеться відкопати золоте. Так золоте в мене батьки заклали з самого дитинства. І я зрозуміла ще в дитинстві, що я, як дівчинка, як жінка, народилася не тільки для того, щоб менеджерити вдома чоловіка і доглядати його», — заявила Цибульська.

Читайте також: Чоловік Брітні Спірс офіційно підтвердив чутки про розлучення: заява Сема Асгарі

Потім Цибульська нагадала, що багато жінок не тільки присвячують себе сім'ї, а й на рівні з чоловіками захищають нашу країну на фронті. Наприкінці відео вона додала, що жінка має повне право бути ким захоче

«Хтось із нас присвячує себе сім'ї та дітям, що дуже складно і дуже поважно, і дуже круто. Хтось вирішує будувати кар'єру. Хтось хоче працювати в інстаграмі. А хтось із дівчат прямо зараз зі зброєю в руках і мене, і вас захищає на фронті. Ієрархії за гендером у суспільстві немає. І погане виховання — це не розуміти таких простих та важливих речей. Фемінізм — це не про зневагу до чоловіків! Це про любов до себе та повагу до всіх, хто розуміє, що ніякої ієрархії за статтю бути не може! Ніде! Жінка може бути, ким захоче: домогосподаркою, кар'єристкою, мамою, чайлдфрі, захисницею на фронті, чи ба більше — поєднувати в собі все, бо так нам хочеться і маємо на це повноцінне право», — пояснила Скрипці Цибульська.

Раніше ми писали, що стало відомо ім'я нової володарки титулу «Міс Україна Всесвіт».

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают