Фоззі показав "милий донатик" від чехів у вигляді корабля

7 сентября 2023, 12:37
Шоу-бизнес
Фоззі показав "милий донатик" від чехів у вигляді корабля © instagram metamorefozzey

Гурт Танок на майдані Конґо перебуває в закордонному турі. Артисти виступають просто неба. Перегляд концертів вільний, під час них відбувається збір донатів. Позаду в колективу – виступи в Лейпцигу, Дрездені, Празі й Брно. Попереду – у Відні.

Читайте також: "Ну не падло?": Фоззі показав, як спалює 500 гривень

Часом виконавцям кидають невтішні "пожертви", як-от сувенірні банкноти (Фоззі нещодавно продемонстрував публічне спалення такої). В інших випадках підтримка публіки піднімає настрій. На одному з таких випадків і зосередився Олександр Сидоренко.

"Такий милий маленький донатик – 100 чеських крон у вигляді кораблика, який пливе робити хороші справи. Трохи помоніторив тутешні медіа – нічого не забули, ані свій 68-й, ані наші теперішні. Дяка їм.

У Чехії нині кожен 30-й – українець. Дуже хочеться вірити, що ми колись зможемо якось подякувати цій красивій країні.

А ми рулимо далі: сьогодні – Відень. Голоси підсіли, але є що, сказати. До зустрічі", – підписав кадр автор текстів й один із вокалістів ТНМК.

Источник: instagram metamorefozzey

Читайте також: "Ця мала – круїзний лайнер": Мішина продає свою машину – світлини

Нагадаємо, що Андрій Бєдняков виставив на торги футболку Пеле. Ексзірка "Орла та решки" виручив за допомогою доброчинного лота кошти для постраждалих від російської агресії.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают