Венсан Кассель привітав із 19-річчям старшу дочку від шлюбу з Монікою Беллуччі

Дева Кассель відсвяткувала день народження

tochka.net
tochka.net
автор
14 сентября 2023, 14:12
Шоу-бизнес
Венсан Кассель привітав із 19-річчям старшу дочку від шлюбу з Монікою Беллуччі © Getty Images

Відомий французький актор Венсан Кассель присвятив новий допис в Інстаграм своїй старшій спадкоємиці. 56-річна зірка фільмів «Чорний лебідь», «Дванадцять друзів Оушена», «Багряні ріки» та «Читай по губах» публічно звернувся до Деви Кассель у її день народження.

Читайте також: Принцеса Норвегії Марта Луїза оголосила дату весілля з американським шаманом

Модель і акторка-початківець, мамою якої є перша дружина Венсана — італійська кінозірка Моніка Беллуччі, відсвяткувала 19-річчя 12 вересня. На своїй сторінці в Інстаграмі Кассель оприлюднила фото з відпочинку іменинниці у Бразилії. Дева позувала без макіяжу в басейні на тлі пальм та заходу сонця в Іпанемі — престижному районі Ріо-де-Жанейро.

«Моя любов, моя божественна Істота, моя Девінья, все, чим ти є, завжди була і стаєш, змушує мене так пишатися тим, що я твій батько. З днем ​​народження, моє кохання, найкраще ще попереду. Я тебе люблю», — написав актор.

Нагадаємо, що Кассель і Беллуччі мають ще одну доньку Леоні, яка народилася в 2010 році. Через 9 років Венсан став батьком утретє. Його друга дружина Тіна Кунакі народила дівчинку, яка отримала ім'я Амазоні.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений VEENTZ (@vincentcassel)

Раніше ми писали, що 55-річний Лієв Шрайбер втретє став батьком.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают