Брітні Спірс покинула бойфренда-хатнього працівника, дізнавшись про його кримінальне минуле

Після розставання з Семом Асгарі співачка закрутила роман із Полом Річардом Солісом

tochka.net
tochka.net
автор
15 сентября 2023, 11:22
Шоу-бизнес
Брітні Спірс покинула бойфренда-хатнього працівника, дізнавшись про його кримінальне минуле © Getty Images

Американська співачка Брітні Спірс справді мала короткий роман із засудженим злочинцем і колишнім хатнім працівником Полом Річардом Солісом після розставання з чоловіком Семом Асгарі. Як пише Daily Mail, інсайдери з близького оточення артистки наполягають на тому, що Спірс розірвала ці стосунки і «більше не спілкується» із Солісом після того, як дізналася про його кримінальне минуле.

Новина про «інтрижку» Брітні з Полом з'явилася через місяць після того, як Асгарі подав на розлучення на тлі чуток, що у пари була «ядерна суперечка», коли він нібито звинуватив її в зраді. Ні Брітні, ні Сем ніколи не коментували ці чутки, проте джерело видання стверджує, що роман Спірс із Полом відбувся лише після того, як її шлюб розпався.

Читайте також: Ембер Герд не дозволяла колишньому Ілону Маску ділитися інтимним фото з косплеєм для їхніх рольових ігор

Згідно з судовими документами, Пол винен у кількох кримінальних злочинах 2022 року — одне за зберігання наркотиків для продажу, а інше за зберігання вогнепальної зброї. Інші правопорушення включають порушення громадського порядку, створення загрози для дітей та водіння без прав. Цього тижня він постав перед судом за звинуваченням у порушенні випробувального терміну.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Page Six (@pagesix)

Інсайдер додав, що служба безпеки Брітні не «провела належну перевірку даних під час найму Пола», додавши: «Коли нещодавно з'ясувалося його кримінальне минуле, його робота на Брітні закінчилася».

Спірс і Соліс кілька разів були сфотографовані разом після її розставання із Семом. Їхнє останнє спілкування відбулося 4 вересня після нещодавньої поїздки Брітні з друзями до Кабо-Сан-Лукаса, Мексика.

«У них була коротка інтрижка після того, як Сем пішов, але на цьому все/ Брітні двічі зустрічалася з ним, і на той момент вона не знала про його кримінальне минуле. Вона більше не спілкується з ним», — поділилося джерело видання.

Раніше ми писали, що Віталій Козловський через два місяці після присяги запостив відео на танку.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают