Г'ю Джекман розійшовся з дружиною, яка старша за нього на 16 років

Зірка «Людей Ікс» розлучається з Деборрою-Лі Фернесс після 27 років шлюбу

tochka.net
tochka.net
автор
18 сентября 2023, 09:22
Шоу-бизнес
Г'ю Джекман розійшовся з дружиною, яка старша за нього на 16 років © Getty Images

Читайте також: Із шампанським та поцілунками: Ірина Білик показала, як зустрічає Коляденка

Всесвітньо відомий австралійський актор Г'ю Джекман та його дружина, акторка та продюсерка Деборра-Лі Фернесс оголосили про розрив після 27 років шлюбу. 54-річний виконавець ролі Росомахи  у серії фільмів «Люди Ікс» та 67-річна зірка серіалу «Корреллі» повідомили про розлучення у спільній заяві для видання People.

«Нам пощастило прожити майже 3 десятиліття разом як чоловік і дружина в прекрасному, люблячому шлюбі. Наш шлях тепер змінюється, і ми вирішили розлучитися, щоб продовжити своє індивідуальне зростання.

Наша сім'я була і завжди буде нашим головним пріоритетом. Ми приступаємо до цього наступного розділу з вдячністю, любов'ю та добротою. Ми дуже цінуємо ваше розуміння та повагу до нашого приватного життя, оскільки наша сім'я проходить цей перехідний період у всьому нашому житті. Це єдина заява, яку може зробити будь-хто з нас», — поділилися колишні закохані.

Нагадаємо, що Джекман та Фернесс зіграли весілля у квітні 1996 року. Деборра пережила два викидні, після чого пара ухвалила рішення усиновити двох дітей — сина Оскара (2000) та дочку Аву (2005).

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Hugh Jackman (@thehughjackman)

Раніше ми писали, що Кондратюк розкритикував «Зраду» Бабкіна.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают