Зірка серіалу «Секс і місто» Крістін Девіс зустрілася з українськими біженцями у Молдові

Виконавиця ролі Шарлотти Йорк поділилася враженнями від поїздки

tochka.net
tochka.net
автор
18 сентября 2023, 11:31
Шоу-бизнес
Зірка серіалу «Секс і місто» Крістін Девіс зустрілася з українськими біженцями у Молдові © Getty Images

Американська акторка Крістіна Девіс, яка найбільш відома за серіалом «Секс і місто» та його продовженням «І просто так», відвідала Молдову. 58-річна знаменитість приїхала до сусідньої країни України, щоб зустрітися з біженцями.

Читайте також: «Її дитина буде москальчам»: колишній цивільний чоловік Галини Безрук висловився про її рішення залишитися в Росії

Перше фото з поїздки виконавиці ролі Шарлотти Йорк було оприлюднено на офіційній сторінці Управління верховного комісара ООН у справах біженців в Інстаграм, послом доброї волі якого є акторка. 

Враженнями від зустрічі з українцями та молдаванами, що їх підтримують, Девіс поділилася в інтерв'ю виданню Daily Mail. Під час свого візиту до Кишинева Крістіна відвідала благодійні організації та поспілкувалася з жінками-біженками, які працюють у громадському центрі, який підтримує вразливих жінок та дітей.

«Для мене велика честь перебувати тут, у Молдові, проводити час з українськими біженцями та місцевими спільнотами. Вони об'єдналися, приносячи надію у дуже сумну ситуацію. Проблеми, з якими довелося зіткнутися біженцям, змушеним покинути свої будинки, неймовірні. Тим не менш, завдяки солідарності та щедрості молдавських громад вони змогли знайти надію далеко від дому та відновити своє життя. Я була глибоко зворушена дивовижною силою, виявленою біженцями в Молдові. Ніхто не планує ставати біженцем, і, незважаючи на несамовитий досвід залишення своїх будинків і близьких, багато хто відновлює своє життя в Молдові. Ця трансформація була б неможлива без доброти молдавського народу, який прийняв цих біженців, виявивши їм співчуття та підтримку, на які вони заслуговують», — поділилася зірка Голлівуду.
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений UNHCR, the UN Refugee Agency (@refugees)

Нагадаємо, що Крістін Девіс підтримує Агентство ООН у справах біженців із 2014 року. Раніше вона побувала в Уганді, Демократичній Республіці Конго, Руанді, Кенії, Південній Африці та Бангладеші.

Раніше ми писали, що Г'ю Джекман розлучився з дружиною, яка старша за нього на 16 років.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают