«Найсолодший рік»: Сальма Гаєк публічно привітала єдину дочку з 16-річчям

Валентина відсвяткувала день народження 21 вересня

tochka.net
tochka.net
автор
22 сентября 2023, 12:05
Шоу-бизнес
«Найсолодший рік»: Сальма Гаєк публічно привітала єдину дочку з 16-річчям © Getty Images

Американська акторка, режисерка та продюсерка мексиканського походження Сальма Гаєк публічно звернулася до своєї єдиної спадкоємиці від шлюбу з французьким мільярдером Франсуа-Анрі Піно у день її народження. 21 вересня Валентині Паломі Піно виповнилося 16 років.

Читайте також: Влад Яма та його дружина Лілія відсвяткували річницю весілля: танцюрист показав архівне фото із церемонії

З нагоди свята зіркова мама змонтувала ролик, до якого додала рідкісні кадри різних років із сімейного архіву. У відео можна побачити, як ще маленька Валентина співає, танцює, катається на атракціонах, позує на руках у Сальми, обіймається з татом, а також фотографується зі своєю улюбленою співачкою Тейлор Свіфт.

«Сьогодні моїй маленькій виповнюється 16 років, і моє серце розривається від любові, гордості та вдячності за день, коли ти народилася. Продовжуй безсоромно сяяти своїм прекрасним світлом, моя мила дівчино, навіть якщо це засліпить дурнів. Для тих із нас, кому пощастило мати тебе у нашому житті, дякую за те, що ти зробила нас сильнішими своєю мужністю. За те, що наповнюєш наше життя сміхом і радістю своєю злою дотепністю. За те, що ти змушуєш нас рости разом із твоєю глибиною. І за те, що щодня надихаєш нас своєю душевністю. З солодким 16-м Валентино. Нехай це буде найсолодший рік!», — написала під відео Гаєк.
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Раніше ми писали, що учасник Kalush Orchestra Віталій Дужик одружився.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают