Зірка серіалу «Медики Чикаго» Торрі Девіто вдруге виходить заміж: фото із заручин

З ким заручилася колишня дружина Пола Веслі

tochka.net
tochka.net
автор
28 сентября 2023, 12:09
Шоу-бизнес
Зірка серіалу «Медики Чикаго» Торрі Девіто вдруге виходить заміж: фото із заручин © Getty Images

Американська акторка і колишня фотомодель Торрі Девіто оголосила про свої заручини з режисером Джаредом Лапіном. 39-річна виконавиця ролей Меліси Гастінгс у «Милих ошуканках», Наталі Меннінг у «Медиках Чикаго» та Мередіт Фелл у «Щоденниках вампіра» поділилася радісною новиною на своїй сторінці в Instagram.

Торрі розсекретила, що Джаред попросив стати його дружиною під час прогулянки біля ферми. Коханий вручив акторці каблучку з діамантом і смарагдовим ограновуванням.

Читайте також: «Сьогодні моїм вихованцям 13-14 років»: Alyona Alyona згадала про досвід роботи в дитячому садку

«Раніше цього місяця о 5 годині вечора в будній день, гуляючи стежками на фермі, все ще в моїх піжамах і козячих чоботях, він став на одне коліно, я сподівалася, що це не отруйний плющ, і попросив назавжди. Моя відповідь була очевидною», — написала вона.

Лапін також поділився знімками зі святкування заручин, а в описі до кадрів розсекретив, що освідчився Девіто ще 1 вересня.

«1 вересня я заручився зі своїм найкращим другом. Тепер я можу проводити кожен день як найщасливіша людина у світі. Я люблю тебе понад усе», — звернувся до майбутньої дружини кінодіяч.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Torrey DeVitto (@torreydevitto)

Зазначимо, що про стосунки Торрі та Джареда стало відомо у червні після того, як Лапін вперше опублікував їхнє спільне фото. До стосунків з режисером Девіто була заміжня за своїм партнером із серіалу «Щоденники вампіра» Полом Веслі з 2011 по 2013 рік. Також у неї були романтичні стосунки з актором «Блакитної крові» Віллом Естесом та менеджером «Чикаго Кабс» Девідом Россом.

Раніше ми писали, що зірка «Гаррі Поттера» Бонні Райт народила первістка від Ендрю Лококо.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают