Розлучення Софі Тернер та Джо Джонаса: пара домовилася про тимчасову опіку над дочками до 2024 року

Як колишні закохані збираються ділити дітей на свята

tochka.net
tochka.net
автор
11 октября 2023, 12:42
Шоу-бизнес
Розлучення Софі Тернер та Джо Джонаса: пара домовилася про тимчасову опіку над дочками до 2024 року © Getty Images

Американський співак Джо Джонас та британська акторка Софі Тернер досягли тимчасової угоди щодо своїх двох дочок. У судових документах, отриманих People, повідомляється, що трирічна Вілла та 15-місячна Дельфіна з 9 по 21 жовтня житимуть зі своєю 27-річною зірковою мамою, і в цей період їм дозволено подорожувати до Англії та по Сполучених Штатах.

Читайте також: Колишня дружина Остапчука показала, як відсвяткувала 37-річчя у Відні

Потім Тернер або няня повинні повернути дівчаток 34-річному музикантові, після чого діти залишаться зі своїм татом до 2 листопада. У цей час будуть дійсні ті ж самі дозволи на поїздки. 

У період з 2 по 22 листопада дівчатка знову житимуть із Софі. Потім діти повертаються до Джонаса з 22 листопада до 16 грудня, а різдвяні канікули з 16 грудня до 7 січня Вілла і Дельфіна проведуть під опікою Тернер.

Щодо наступного року, угода вимагає, щоб «сторони спільно подали лист зі звітом про стан справ» до 23 грудня, в якому буде викладено статус посередництва між двома сторонами на цей момент.

Нагадаємо, що наприкінці вересня Софі Тернер подала до суду на свого колишнього чоловіка, стверджуючи, що Джонас утримував паспорти дітей і не дозволяв їм повернутися до Англії. 

Раніше ми писали, що Григорій та Христина Решетники показали рідкісне відео з їхнього весілля та вінчання.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают