«3 рочки, майже два з них у війні»: Ілона Гвоздьова показала сина-іменинника

11 октября 2023, 16:51
Шоу-бизнес
«3 рочки, майже два з них у війні»: Ілона Гвоздьова показала сина-іменинника © instagram.com/ilonagvozdeva

Українська танцівниця Ілона Гвоздьова, яка прославилася після участі у проєктах «Танцюють всі!» та «Танці із зірками», відзначає день народження молодшої дитини від підприємця Івана Хомячука. 11 жовтня синові пари Домініку виповнюється три роки.

Читайте також: Зірка Marvel Флоренс П'ю розійшлася з бойфрендом після знайомства з його родиною

На своїй сторінці в Інстаграм хореографиня опублікувала відео, де зібрала найзворушливіші моменти з іменинником. У ролику можна побачити, як з малюком грають його мама, бабуся, дідусь, тато та старша сестра Рія. У підписі до кадрів Гвоздьова зазначила, що майже два роки із трьох Домінік прожив у воєнний час.

«Сьогодні тобі 3 рочки! Так швидко ти ростеш! На жаль майже 2 роки з них ми живемо у війні, але синочок все обовʼязково буде добре і ти виростеш могутнім українцем з незламною волею та великим добрим і хоробрим серцем! Ти мій промінь надії, щастя і віри! Мати сина — це велике щастя! Твої очі завжди посміхаються, твої вранішні поцілунки і вечірні обійми дають мені сили протягом дня і заради Вас я готова рухати гори і крутити планету, якщо треба. Ти мій світ. Рости нам на радість», — написала знаменитість.

Також танцівниця розсекретила, чому хлопчик отримав таке незвичайне ім'я. За словами Ілони, вона завагітніла сином під час відпочинку в Домініканській Республіці.

«Сам Бог подарував нам тебе в Домініканській республіці і тато просто марив твоїм імʼям — Домінік. Доречі твоє імʼя походить від латинського слова "Домінус" (лат. Dominus) — "Господь, Бог". Дай Бог тобі божого благословіння і мудрості», звернулася до спадкоємця Гвоздєва.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ілона Гвоздьова | Dancer

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999