Помер зірка «Роккі» Берт Янг: як на смерть актора відреагував Сталлоне

Номінант на «Оскар» пішов із життя у 83-річному віці

tochka.net
tochka.net
автор
19 октября 2023, 10:03
Шоу-бизнес
Помер зірка «Роккі» Берт Янг: як на смерть актора відреагував Сталлоне © Getty Images

Помер американський актор Берт Янг, найвідоміший за роллю Полі Пенніно у франшизі «Роккі». Кінозірки не стало ще у неділю, 8 жовтня, у віці 83 роки. Однак лише через 10 днів дочка Берта Енн Мореа Штайнгізер підтвердила новину про смерть батька виданню The New York Times. Спадкоємиця актора не поділилася іншими подробицями та не розкрила причину його смерті.

Читайте також: Ексчоловік Лорак спровокував чутки про розлучення з другою дружиною через 4 місяці після весілля

Берт Янг був морським піхотинцем і професійним боксером, перш ніж розпочав свою кар'єру в Голлівуді. У франшизі «Роккі» він зіграв м'ясника Полі, найкращого друга та зятя Роккі Бальбоа, роль якого виконав Сільвестр Сталлоне.

За перший фільмі Берт був номінований на премію «Оскар» у категорії Найкраща чоловіча роль другого плану. Інші його відомі фільми — «Китайський квартал», «Дядько Джо Шеннон» та «Одного разу в Америці».

Сталлоне вже відреагував на смерть колеги у своєму Інстаграм-профілі. Актор оприлюднив чорно-біле архівне фото зі знімального майданчика з Янгом і написав:  «Моєму дорогому другу БЕРТУ ЯНГУ: ти був неймовірною людиною та артистом, я і весь світ будемо дуже сумувати за тобою... Спочивай з миром».

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Sly Stallone (@officialslystallone)

Раніше ми писали, що подивитися на Гелловін.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают