Ексбойфренд Брітні Спірс Джастін Тімберлейк відреагував на її заяву про аборт

Співачка в мемуарах розповіла, що Тімберлейк не хотів дитину

tochka.net
tochka.net
автор
19 октября 2023, 14:01
Шоу-бизнес
Ексбойфренд Брітні Спірс Джастін Тімберлейк відреагував на її заяву про аборт © Getty Images

Стало відомо, як відреагував Джастін Тімберлейк на перші подробиці про зміст книги його колишньої дівчини Брітні Спірс. У пресу просочилася інформація про те, що в мемуарах під назвою «Жінка в мені» Спірс вперше розсекретила, що в 19 років завагітніла від Тімберлейка, проте співак наполяг на аборті, бо не був готовий до батьківства.

Читайте також: Задніпровський розсекретив, хто спочатку мав зіграти його роль у фільмі «Скажене весілля»

Як пише Daily Mail, Джастін Тімберлейк «усвідомлює», що його минуле ставлення до Брітні Спірс може «повернутися, щоб переслідувати його», тому, за словами інсайдерів, він планує зберігати мовчання під час викриттів про їхні стосунки у її відвертих мемуарах.

42-річний виконавець хіта Sexy Back, який зустрічався з Брітні з 1999 по 2002 рік, сподівався, що їхнє рішення перервати вагітність залишиться «таємницею назавжди». Артист планує утримуватися від будь-яких коментарів, щоб не заважати Спірс ділитися своєю історією.

«Джастін думав, що рішення, яке вони прийняли, було спільним рішенням, і він мав намір ніколи не говорити про це, щоб це назавжди залишилося в їхній таємниці. Тепер, коли Брітні згадала про це, і це буде вічно жити в її книзі, і все, що вона вирішить згадати, Джастін намагатиметься нічого не говорити про це, тому що він знає, що б він не сказав з цього моменту, швидше за все, буде відкинуто прямо на нього. Він також чудово усвідомлює, що минулі заяви, які він робив про Брітні, будуть переслідувати його. Джастін не хоче втручатися в її історію, і намагається уникнути цього будь-якою ціною», — поділився інсайдер.
Брітні Спірс і Джастін Тімберлейк / Источник: Getty Images

Раніше ми писали, що колишній чоловік Лорак спровокував чутки про розлучення з другою дружиною через 4 місяці після весілля.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают