Софія Буш після розлучення з другим чоловіком закрутила роман із жінкою

19 октября 2023, 15:19
Шоу-бизнес
Софія Буш після розлучення з другим чоловіком закрутила роман із жінкою © Getty Images

Американська акторка Софія Буш після двох розлучень вирішила спробувати зустрічатися із жінкою. Як пише People з посиланням на джерела з оточення 41-річної зірки серіалів «Поліція Чикаго» та «Школа виживання», Буш через два місяці після розлучення з бізнесменом Грантом Х'юзом закрутила роман із 37-річною зіркою футболу Ешлін Гарріс.

Читайте також: Снайперка Євгенія Емеральд звинуватила чоловіка в насильстві та показала його повідомлення із погрозами

Повідомляється, що акторка і спортсменка пішли на перше побачення кілька тижнів тому після багатьох років дружби. У вересні Гарріс розпочала шлюборозлучний процес зі своєю дружиною та колегою по футболу Алі Крігер, з якою вона виховувала двох дітей.

Інсайдер зазначив, що «не існує ніякої непристойної історії», коли йдеться про чутки, що Софія та Ешлін нібито таємно зустрічалися до того, як подали на розлучення з Х'юзом та Крігер відповідно.

«Після того, як Софія та Ешлін були друзями протягом багатьох років і спілкувалися в одних і тих же соціальних колах, декілька тижнів тому вони вирушили на своє перше побачення за вечерею. Це так недавно, і вони обидві починають нові розділи. Хоча це нова інформація для громадськості, розлучення Ешлін та Алі розпочалося кілька місяців тому, і з літа вони живуть окремо. Немає ніякої непристойної історії, хоча громадськість, можливо, цього хоче», — поділилося джерело видання.

Нагадаємо, що Софія Буш п'ять місяців була заміжня за коллегою по серіалу «Школа виживання» Чадом Майклом Мюрреєм, а її другий шлюб із Грантом Х'юзом тривав 13 місяців.

Раніше ми писали, що помер актор «Маски-шоу» та «Каламбура» Сергій Гладков.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999