Зірка «Гри престолів» Гафтор Бйорнссон вдруге стане батьком

Актор оголосив про вагітність дружини Келсі Генсон

tochka.net
tochka.net
автор
20 октября 2023, 12:00
Шоу-бизнес
Зірка «Гри престолів» Гафтор Бйорнссон вдруге стане батьком © Getty Images

Ісланський актор, стронгмен та ексбаскетболіст Гафтор Бйорнссон, найбільш відомий за роллю Грегора «Гори» Клігана в «Грі престолів», оголосив про майбутнє поповнення в сім'ї. 34-річний володар титулів «Найсильніша людина планети-2018» та «Найсильніша людина Європи-2014» повідомив фанам про другу вагітність 33-річної дружини Келсі Хенсон.

Читайте також: Jerry Heil представила нову підопічну свого лейбла

Про те, що Гафтор та його кохана чекають ще однієї дитини стало відомо в четвер, 19 жовтня, коли пара оприлюднила нові сімейні фото. На свіжих знімках Келсі демонструвала оголений животик, а їхній із Бйорнссоном трирічний син Стормур у чорній футболці з написом «Брат» показував на камеру знімки УЗД. У публікації актор розсекретив, що його дружина зараз перебуває на четвертому місяці вагітності.

«Життя дорогоцінне, і я дуже щасливий повідомити, що наша сім’я стає більшою. Келсі на 19-му тижні вагітностіі має здорову дитину, зустрічі з якою ми не можемо дочекатися! P.S. Келсі не хоче знати стать під час цієї вагітності, тому вам усім доведеться почекати, як і мені!», — поділився Гафтор.
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson)

Раніше ми писали, що зірка «Папіка» Дарія Петрожицька поділилася подробицями заручин у Венеції.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают