Jerry Heil представила нову підопічну свого лейбла

20 октября 2023, 11:26
Шоу-бизнес
Jerry Heil представила нову підопічну свого лейбла © instagram thejerryheil

Українська виконавиця та відеоблогерка Jerry Heil, яка на початку липня оголосила про створення із журналістом Тарасом Себестяновичем продюсерського центру NOVA MUSIC, розсекретила ім'я ще однієї підопічної. 

Читайте також: Гвен Стефані отримала іменну зірку на Алеї слави у Голлівуді

На своїй сторінці в Інстаграм 28-річна учасниця Нацвідборів на Євробачення повідомила, що співпрацювати з її лейблом буде співачка-початківець Кажанна. 22-річна дівчина родом із Одеси і раніше працювала у торговому центрі. У TikTok та YouTube вона запам'яталася роликами «Ой висіла на скалі простиня мого діда», «Болить голова? Нехай не болить» та «Ти гірка». Нещодавно Кажанна випустила спільний трек «Плач» із українським виконавцем Tumazar.

«Нове дихання української поп-сцени. Її унікальний для української сцени флоу і ядовита подача — це те, що змусило мене почути в ній суперзірку ще в тікток. Кажанна трошечки нагадала мені мене в 2019. Але вона — інша! Ексцентрична, не така, як будь-хто. Вона, до речі, не Жанна. Вона Ганна. Ніжна, сором’язлива і нереально талановита. Але на сцені — справжній кажан з фільму Тіма Бертона», — прокоментувала Jerry Heil.

Нагадаємо, що першою підопічною NOVA MUSIC стала співачка Vitaliia (Віталія Грицак), яка прославилася у Мережі треком «Чому тобі, вороже, не спиться».

Раніше ми писали, що зірка «Папіка» Дарія Петрожицька поділилася подробицями заручин у Венеції.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают