Маркус Ріва презентував другу україномовну пісню “Алгоритм”

20 октября 2023, 13:15
Шоу-бизнес
Маркус Ріва презентував другу україномовну пісню “Алгоритм” © Пресслужба

Читайте також: Маркус Ріва: Я завжди підтримуватиму Україну

У липні латвійський співак Маркус Ріва виразив підтримку та вдячність Україні через пісню “MADE in UA”. Наприкінці липня артист приїхав до Києва, щоби підтримати та допомогти улюбленій країні, а також показати всьому світу, що не дивлячись на війну, в Україні продовжується життя та творчість. Ця подорож надихнула артиста випустити ще одну пісню українською мовою - “Алгоритм”. 

“Мій візит у літній та дорогий моєму серцю Київ, зустріч із сильними та життєрадісними українцями надихнули мене на ще один трек українською. Це мій другий трек, записаний українською мовою”, - ділиться Маркус Ріва.
 

Пісня “Алгоритм” - це другий сингл з майбутнього альбому “MADE IN UA”.

“Алгоритм” - це експерeментальний трек для Маркуса Ріва, в якому він видозмінює напрямок своєї творчості. Артист продовжує робити танцювальну поп-музику у поєднанні з ліричними текстами про кохання та мелодійним виконанням. Але  звучання нового синглу - це новий напрямок та тренд у світовій музиці. Це повернення музичного стилю, що був актуальним 20 років тому.

“Трек має дуже швидкий BPM - це показник ударів в секунду в музиці, що має сильну швидкість виконання чи відтворення музики. Наразі це світовий тренд, що започаткувався в Америці і швидко поширюється  Європою. Можна сказати, що я один з перших в Україні зробив поп-трек у дуже швидкому темпі навіть для танцювальної музики”, - розповідає співак.

Разом із піснею співак презентує стильне та атмосферне денс-відео. Це поєднання чорно-білих кадрів, кадрів VHS та fashion-образів співака.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают