Брітні Спірс пояснила, чому спочатку погодилася на опікунство свого батька

Співачка мала серйозну причину

tochka.net
tochka.net
автор
24 октября 2023, 16:39
Шоу-бизнес
Брітні Спірс пояснила, чому спочатку погодилася на опікунство свого батька © Getty Images

Американська співачка Брітні Спірс у 2008 році погодилася на рішення суду бути під опікою свого батька Джеймі з «однієї дуже вагомої причини». Про це написали CBS News із посиланням на мемуари 41-річної артистки «Жінка в мені», які вийшли минулого тижня.

Читайте також: Продюсер Олі Полякової розсекретив, скільки заробила співачка на скандальному весіллі експрокурора

За словами володарки «Греммі», їй пообіцяли, що вона без проблем зможе бачитися зі своїми синами Шоном Престоном і Джейденом, які жили зі своїм батьком — колишнім чоловіком Брітні Кевіном Федерлайном. У 2007 році Спірс втратила право опіки над дітьми після розлучення та боротьби з проблемами психічного здоров'я.

«Я зробила це заради своїх дітей. Оскільки я грала за правилами, я возз'єдналася зі своїми хлопчиками», — поділилася поп-зірка.

Спірс заявила, що опікунство визначало кожен аспект її життя, включаючи її дієту, її кар'єру і навіть рішення щодо контролю над народжуваністю. Вона пише, що їй навіть каву пити забороняли.

«Хоча я благала суд призначити буквально когось ще — я маю на увазі, що краще було б когось з вулиці, моєму батькові дали цю роботу», — зізналася Спірс у своїй книзі.

Раніше ми писали, що онука Ротару розлучилася з бойфрендом-підприємцем зі списку Forbes.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают