Кейт Міддлтон і принц Вільям визнані найстильнішою парою у світі: хто ще потрапив до ТОП-10

Принц та принцеса Уельські обігнали у рейтингу Меган Маркл та принца Гаррі

tochka.net
tochka.net
автор
27 октября 2023, 10:51
Шоу-бизнес
Кейт Міддлтон і принц Вільям визнані найстильнішою парою у світі: хто ще потрапив до ТОП-10 © Getty Images

Принц і принцеса Уельські отримали статус найстильнішої зіркової пари у світі, випередивши в рейтингу Бекхемів, а також принца Гаррі та Меган Маркл. Як пише Daily Mail, Кейт та Вільям отримали «десять із десяти» у дослідженні британського модного бренду Karen Millen. Оцінка була заснована на аналізі понад п'яти мільйонів повідомлень у соціальних мережах та онлайн-пошуках, у яких спадкоємці престолу отримали найвище схвалення громадськості за свій зовнішній вигляд.

Читайте також: Ванесса Гадженс влаштувала дівич-вечір перед весіллям з Коулом Такером — фото

Прихильники Кейт Міддлтон шукали інформацію про її класичні сукні, пальта та брючні костюми, а Вільяма хвалили за його «невимушені, але стильні» пошиті на замовлення костюми та блейзери. Онлайн-інтерес до модних виходів майбутніх короля та королеви Сполученого королівства був на 94% вищим, ніж у будь-якої іншої пари у світі.

Кейт Миддлтон і принц Вільям / Источник: Getty Images

На другому місці опинилися канадський співак Джастін Бібер та його дружина, американська модель Гейлі Бібер, які набрали шість балів із десяти.

Джастин і Гейлі Бібер / Источник: Getty Images

До трійки лідерів також увійшли сестра Кім Кардаш'ян Кендалл Дженнер та співак Bad Bunny (2,5 з 10).

Кендалл Дженнер і Bad Bunny / Источник: Getty Images

На четвертому місці розташувалися американська співачка Тейлор Свіфт та футболіст Тревіс Келсі (2,1 із 10). Головні конкуренти Кейт та Вільяма, принц Гаррі та Меган Маркл, фінішували п'ятими, отримавши всього 1,5 бала з десяти. Далі йдуть американський співак Гаррі Стайлз і канадська акторка Тейлор Рассел (1,4), американська модель Джіджі Хадід та американський режисер Коул Беннетт (1,1), молодша сестра Кім Кардаш'ян Кайлі Дженнер та американський актор Тімоті Шаламе (1), британська дизайнерка Вікторія Бекхем та ексгравець футбольної збірної Англії Девід Бекхем (0,8), американська співачка Аріана Гранде та її новий бойфренд-актор Ітан Слейтер (0,7).

Раніше ми писали, що Віру Брежнєву «поховали» у соцмережах.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают