Скупалася під водоспадом: 60-річна Демі Мур засвітила фігуру у бікіні

Акторка вирушила в невелику подорож Національним парком Гранд-Каньйон

tochka.net
tochka.net
автор
31 октября 2023, 12:11
Шоу-бизнес
Скупалася під водоспадом: 60-річна Демі Мур засвітила фігуру у бікіні © Getty Images

Голлівудська акторка та модель Демі Мур похвалилася перед шанувальниками яскравими кадрами зі свого недавнього відпочинку на природі. В Інстаграм 60-річна знаменитість розповіла, що у вересні мала восьмиденну подорож річкою Колорадо через Національний парк Гранд-Каньйон.

Читайте також: Екснаречена Меттью Перрі вперше публічно висловилася про їхні стосунки

На першій фотографії з добірки Мур продемонструвала свій ідеальний прес і струнку фігуру в крихітному чорному бікіні, позуючи під гарним водоспадом у гирлі Дір-Крік. А судячи з інших знімків та відео в дописі, у подорож до Демі приєдналися її колеги-акторки Емілі Осмент, Алекс Корнелл дю У, Рівер Морган, Кароліна Відалес, Андезу Оріонзі, Тіяна Блекігл та Емма Роббінс.

В описі до кадрів кінозірка висловила особливу подяку захисниці річок Тіллі Волтон та її команді, а також нагадала своїм підписникам про важливість охорони природи.

«Ще у вересні я мала можливість подорожувати Гранд-Каньоном на річці Колорадо разом з багатьма прекрасними душами. Ми сміялися, плакали і створили зв'язки на все життя, які я назавжди зберігатиму у своєму серці. Я ніколи по-справжньому не зможу описати, як це недавнє занурення у природу вплинуло на мене. Стоячи на березі річки Колорадо, насолоджуючись її красою, я згадала про нагальну необхідність зберегти і захистити цей життєво важливий шлях життя. Дякую, Тіллі, за те, що зібрала нас усіх разом і показала, що ми можемо захищати природу. Давайте станемо тими змінами, які хочемо бачити!», — написала Демі Мур.
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Demi Moore (@demimoore)

Раніше ми писали, що актори «Друзів» випустили спільну заяву після смерті колеги Меттью Перрі.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают