Торі Спеллінг застукали за поцілунками з новим бойфрендом після розставання з чоловіком

Зірка серіалу «Беверлі-Гіллз, 90210» засвітилася на побаченні

tochka.net
tochka.net
автор
2 ноября 2023, 09:27
Шоу-бизнес
Торі Спеллінг застукали за поцілунками з новим бойфрендом після розставання з чоловіком © Getty Images

У американської актриси Торі Спеллінг з'явився новий коханий після розставання з чоловіком Діном Макдермоттом. 50-річна виконавиця ролі Донни Мартін у серіалі «Беверлі-Гіллз, 90210» нещодавно була помічена в компанії Раяна Крамера.

Читайте також: Тіна Кароль показала рідну школу та місце, де торгувала насінням до популярності

На фотографіях, отриманих The Daily Mail, Торі та Раян цілувалися, коли виходили з нічного клубу Level 8 у Лос-Анджелесі після вечірки. Потім вони сіли в одне авто та поїхали. Спеллінг була одягнена у чорний топ і штани, а Крамер — у чорні штани, сорочку в тон та сіре пальто.

Раян — генеральний директор агентства Neuron Syndicate Inc. в Санта-Моніці. Раніше він розробляв ігрову упаковку для Microsoft, був арт-директором Toyota/Lexus і керував телевізійними заставками для Independent Film Channel як арт-директор iFilm.

Видання People з посиланням на джерело з оточення акторки повідомило, що Торі та Раян таємно «зустрічаються вже понад шість місяців». Їхні спільні фото з'явилися в Мережі через кілька тижнів після того, як колишнього чоловіка Спелінг Діна Макдермотта зняли, коли він тримав за руку нову подругу Лілі Кало під час прогулянки.

56-річний Дін у Instagram оголосив у червні, що вони з Торі розлучаються після 17 років шлюбу. За кілька годин він видалив допис, а інсайдери заявили ЗМІ, що пара «не розлучається». У колишніх закоханих є п'ятеро дітей: Ліам (2007), Стелла (2008), Хетті (2011), Фінн (2012) та Бо (2017).

Раніше ми писали, що Ксенія Мішина озвучила свою вагу і зізналася, які продукти вживає.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают