Єн Сомерхолдер із «Щоденників вампіра» пояснив, чому закінчив акторську кар'єру

Сомерхолдер не знімається з 2019 року

tochka.net
tochka.net
автор
10 ноября 2023, 12:08
Шоу-бизнес
Єн Сомерхолдер із «Щоденників вампіра» пояснив, чому закінчив акторську кар'єру © Getty Images

Американський актор Єн Сомерхолдер озвучив причину, через яку він більше не знімається. 44-річний виконавець ролей Буна Карлайла в «Загублених» та Деймона Сальваторе у «Щоденниках вампіра» залишив Голлівуд чотири роки тому.

Читайте також: Ілона Гвоздьова розсекретила, скільки заплатила за пластику грудей

За словами знаменитості, він відмовився від акторської кар'єри, щоб більше часу приділяти своїй сім'ї. У Єна та його дружини, зірки «Сутінків» Ніккі Рід, двоє дітей — шестирічна дочка Бодхі та п'ятимісячний син, ім'я якого пара тримає в таємниці.

«Я пішов з акторської майстерності трохи більше чотирьох років тому, щоб ростити своїх дітей, будувати свої компанії і запускати такі фільми», поділився Сомерхолдер у коментарі для E! News.

Фільми, про які говорить Єн, — це його документальна стрічка 2020 року «Поцілунок землі» про регенеративне сільське господарство у боротьбі зі зміною клімату, а також його новий проєкт «Загальна основа», який є продовженням фільму.

«Використовуючи методи здорового управління ґрунтом, ми будуємо безпечне майбутнє сьогодні чи завтра. А коли в тебе з'являться діти, зрозумієш, що я тут більше не один. Я лишаю це своїм дітям. Ми фермери, більшість продуктів харчування виробляємо самі, а я живу у своїх ковбойських чоботях. Прогулюючись фермою з дітьми, собаками та сім'єю… на кожній зупинці ви відриваєтеся від дерев або кущів, відриваєтеся від землі і годуєте всіх, поки просуваєтеся по фермі», — сказав Єн.

Раніше ми писали, що компанію Роберта Де Ніро визнали винною у справі про ґендерну дискримінацію.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают