Метт Леблан та Кортні Кокс поділилися веселими спогадами про роботу з Меттью Перрі

Актори «Друзів» вшанували пам'ять колеги через два тижні після його смерті

tochka.net
tochka.net
автор
15 ноября 2023, 12:15
Шоу-бизнес
Метт Леблан та Кортні Кокс поділилися веселими спогадами про роботу з Меттью Перрі © Getty Images

Американські актори Метт Леблан та Кортні Кокс присвятили нові публікації в соцмережі своєму колезі з культового серіалу «Друзі» Меттью Перрі, який помер 28 жовтня. Через два тижні після трагічної звістки виконавці ролей Моніки Геллер та Джої Тріббіані знайшли в собі сили, щоб поділитися в Інстаграм спогадами про теплі стосунки з Перрі та кумедні ситуації на знімальному майданчику.

Читайте також: Ольга Куриленко показала, як у 17 років позувала оголеною на пляжі

Кортні запостила один зі своїх улюблених моментів із Меттью із серіалу «Друзі». Вона зізналася, що сильно сумує за Перрі і додала, що покійний актор під час їхньої спільної роботи завжди був веселим і добрим. 

«Я дуже вдячна Метті за кожну мить, проведену з тобою, і я сумую за тобою щодня. Коли ти працюєш з кимось так близько, як я з Меттью, є тисячі моментів, якими я хотіла би поділитися. Наразі ось один із моїх улюблених. Щоб розказати трохи передісторії, Чендлер і Моніка повинні були мати одну ніч в Лондоні. Але завдяки реакції глядачів це стало початком їхньої історії кохання. У цій сцені, перш ніж ми почали зніматися, він прошепотів мені смішну фразу. Він часто робив такі речі. Він був веселим і добрим», — згадала Кортні.
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Леблан оприлюднив добірку кадрів, де він обіймається з Перрі і де вони позують у дерев'яному човні посеред кімнати. На ще одному кадрі всі шестеро головних героїв обіймаються на тлі стіни з величезною кількістю фотографій зі зйомок. У підписі Метт зізнався, що вважає спільну роботу з Меттью найкращим періодом у житті і пожартував про борг у 20 доларів.

«Меттью, з важким серцем я прощаюся. Чесно кажучи, час, який ми провели разом, входить до найулюбленіших у моєму житті. Для мене було честю розділити з тобою сцену та назвати тебе своїм другом. Я завжди посміхатимуся, коли думаю про тебе, і ніколи тебе не забуду. Ніколи. Розправ крила і лети, брате, ти нарешті вільний. Велике кохання. І я думаю, ти залишиш собі 20 доларів, які ти мені винен», — написав він.
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Matt LeBlanc (@mleblanc)

Раніше ми писали, що Арсен Мірзоян розповів про останні дні життя Ніни Матвієнко.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают