Оля Цибульська розповіла про свою реакцію на відео Трінчер та Волошина про розлучення

29 ноября 2023, 14:36
Шоу-бизнес
Оля Цибульська розповіла про свою реакцію на відео Трінчер та Волошина про розлучення © instagram.com/cybulskaya

Відома українська співачка та ведуча Оля Цибульська зізналася, як відреагувала на новину про розлучення співачки Анни Трінчер та блогера Олександра Волошина. В Інстаграм-сторіз Оля розповіла, що розплакалася під час перегляду спільного інтерв'ю пари, де вони офіційно повідомили про розлучення.

Читайте також: Олег Собчук розсекретив, коли насправді розлучився із дружиною Марією

За словами артистки, вона не могла стримати сліз, оскільки 10 років тому в її житті був схожий період. Цибульська зізналася, що хотіла написати Трінчер повідомлення з порадами про те, як впоратися з емоціями після розриву стосунків, але пізніше відмовилася від цієї ідеї. Співачка публічно підтримала колегу та запевнила, що незабаром вона зустріне свою людину.

«Я подивилася відео Ані Трінчер про своє розлучення і наплакалася. Наплакалася, бо в Ані впізнала себе 10 років тому. Мені захотілося написати їй купу порад і в особисті повідомлення, і в сторіс, але потім зрозуміла, що мене про них ніхто не просив, я не маю на це людського права. Єдине, що я хочу сказати, я обіймаю тебе. У тобі сьогоднішній я бачу себе 10 років тому. У тебе дійсно є ти, що б не відбувалося довкола. І любов це завжди, перш за все, про рішення бути разом. Так, мала, ми в лайні по вуха, але ми звідси виберемося. І я з тобою, коли дракон — це ти. І я з тобою, коли дракон — це я. Вірю, що ти зустрінеш таку людину обов'язково. Цілую тебе», — сказала Оля у відео.

Цибульська відреагувала на розлучення Трінчер та Волошина Фото: instagram.com/cybulskaya

Цибульська прокоментувала розлучення Трінчер та Волошина Фото: instagram.com/cybulskaya

Раніше ми писали, що KOLA таємно вийшла заміж за громадянина Ізраїлю родом із Дніпра.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают